Hogy látod, szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből, vagy nem?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 16:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, kezdenek felébredni
Nem, ugyanaz a helyzet mint eddig
56 szavazat
2/58 anonim válasza:
Reméljük igen! Semmi sem tart örökké.
4/58 anonim válasza:
Nem tudom!!Persze szeretném azt hinni hogy igen,de ott volt pl a borkai-ügy,ami utan simán megvalasztottak egy másik fideszest helyette.
5/58 anonim válasza:
Nézd meg pár oldalon a kommentjeiket a vendéglátós posztok alatt... Reménytelenek
6/58 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, de mégis kit tudsz a helyükre képzelni. Mert ha gyurcsány, vagy momentum, akkor inkább maradjon a fidesz. MOndom ezt úgy, hogy nagyon nem vagyok fideszes.
7/58 anonim válasza:
Nincs itt szó semmi bűvöletről, egyszerűen a fidesz jól kormányoz.
8/58 anonim válasza:
szerintem már régen felébredtek...
de ha ilyenek vannak szavazásnál,hogy szerverleállás meg se független megfigyelő se ellenzéki nem mehet be a szavazat számláló központba és hasonlóak,akkor hiába van csak 1-1.5 milla szavazójuk,ugyanúgy 2/3addal nyernek jövőre is.
9/58 anonim válasza:
A fideszesek egy nagy része most sincs bűvületben, csak nincsenek meggyőzve. 1 millió "csakafidesz" szavazójuk persze biztos van, de százezrével lehetnek azok, akik annyira nem foglalkoznak a politikával és csak az alapján döntenek, ami a legtöbbször eléri őket. Egy rehabilitált ellenzék ezeket a szavazókat simán át tudná venni válság nélkül is.
10/58 anonim válasza:
Sokan igen.
De még mindig nem elegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!