Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek melyik jobb?...

Szerintetek melyik jobb? Fidesz-Maffia és hazudozó kormány alatt élni, vagy végignézni ahogy az ellenzék adókat emel és csődbeviszi az országot?

Figyelt kérdés
Igen, megkaptam az 5kg krumplit, ott a konyhába. Ja és jobb volt Gyurcsány idejében.

2021. jan. 25. 20:55
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Megprobáltam kulturáltan leírni, válaszolni a kérdésedre, erre jön a "no u" jellegü válasz. Csak azt bánom, hogy leírtam és vesztegettem rád az időm. Kiemeltél egy részt ami szerinted nem igaz, kibontottad, érveket ugyan nem hoztál fel, de mi elfogadjuk, mert Fideszes birkák vagyunk.

Az én véleményemre voltál kíváncsi, szerintem Gyurcsány hatalma kiemelkedően nagy lenne. Nem muszáj ahhoz jelöltetnie magát miniszterelnöknek te ostoba véglény. Kiragadtál a kontextusból valamit és nagyon boldog vagy vele.

A többit elintézed azzal, hogy "ez a Fidesz narratívája". Szép vagy, látszik hogy az ellenzéki oldalon is vannak szellemi kompetenciákat nélkülöző emberek(lefordítom a te nyelvedre is, buta vagy).

2021. jan. 26. 18:31
 42/45 anonim ***** válasza:
79%
Fideszesként írom, hogy megnéztem Donáth Anna interjúit, és bejegyzéseit. A Momentum végül is egy új párt, de ahogy ők képzelik el a jövőt, az csak abban különbözik a kommunizmustól, hogy nem szerepel benne a nép és a vörös csillag. Aki olvasott Donáthtól vagy látta a bejegyzéseit, az tudja miről beszélek. Üres panelekre épülő, egy jobb alternatív utat egyáltalán nem mutató párt. És mondanivalóban nem különböznek a többi ellenzéki párttól. És akkor egy ellenzéki ki van rám akadva, hogy de miért nem oda szavazok. Na ezért.
2021. jan. 27. 11:54
 43/45 anonim ***** válasza:
77%

Te ide nem azért írtál kérdést, mert valódi kérdésed volt, hanem mert vitatkozni akartál. Ha úgy érzed, hogy ezzel az idődet vesztegeted, foglakozz valami értelmes dologgal. Ennek az oldalnak a valódi célja amúgy sem az, hogy társasággal nem rendelkező emberek itt élhessék ki a kommunikációval kapcsolatos igényeiket, csak a "Politika" fül vonzza az ilyeneket.

Ezen kívül leereszkedő vagy és személyeskedsz. Engem mondjuk nem sért, mert téged minősít, hogy miközben pártatlannak hazudod magad, azonnal jönnek a pavlovi reflexeid, amikor valaki válaszol is a kérdésedre és a válasz sérti a politikai meggyőződésedet.

Szóval köszönjük Emese.

2021. jan. 28. 08:44
 44/45 A kérdező kommentje:

Ugyanmár. A személyeskedést a lekezelő stílusod és a burkolt üzeneteid váltották ki(a szavaidból ki lehet venni, hogy te szánalommal tekintesz a fidesz szavazókra, és nincs mit tenni velük, valamint legszívesebben lehülyéznéd az egészet.Engem is, aki még mindig, ha elfogadod ha nem, pártatlan még valamennyire).

Énsem gondoltam hogy ekkora vita lesz a kérdésemből. Dehát mindig tanul az ember. Szerintem elengedem, nem ér ez ennyit. Peace!

2021. jan. 28. 09:44
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra kéne szavazni hogy ki ne legyen, akkor nem nyerne a Fidesz. De hát így az 5 millió ellenségnek 20 pártra megoszlik a szavazata, ami azt eredményezi hogy pár százezer szavazattal is kényelmesen nyer a Fidesz.
2021. febr. 6. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!