A közvéleménykutatók miért csak a Fideszt és az ellenzéki összefogást mérik újabban?
Még ellenzéki oldalon értem is, hogy minden áron próbálnak minden Fidesz ellenest összefogáspártiként beállítani de a kormánypárti közvéleménykutatóknak ebben mi a buli?
Eleve ez csalás valamilyen szinten, mert így minden kis pártot kicsinálnak azok a "független" cégek akik elméletileg csak mérik a pártok támogatottságát.
Kérdező, ezt honnan veszed hogy csak ezt a kettőt mérik?
Született egy-két felmérés, de a pártok támogatottságát nem mérik minden hónapban. Novemberben rendesen a pártokat mérték, aztán jött a nagy összeállás amit minden cég megvizsgált. Akkor mindenki arra volt kíváncsi, hogy valóban több szavazót tudhat-e maga mögött az összeállás az ellenzéki oldalon, mint a kormánypártok, mert nem minden ellenzéki szavazó hajlandó akkor is oda szavazni ha összefognak egymással ezek a pártok.
én itt szoktam nézni és az új kutatásokban már a független kis pártokat nem említik.
Amúgy én abszolút azt vártam, hogy a Mi Hazánk Mozgalom simán megugorja az 5%-ot. Mert lényegében véve az az eredeti Jobbik, aki 2014-ben és 2010-ben is 1000-800 ezer szavazatot kaptak, amikor még nem volt cukiskodás meg néppártosodás.
"én itt szoktam nézni és az új kutatásokban már a független kis pártokat nem említik."
Klikkelj a továbbra és ott lesz a többi párt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!