Ha csak a Facebookon a kormány posztjait nézem (főleg ezekben az időkben) a reakciók 80%-a kormányellenes. Az középiskolámban a tanárok 80%-a ugyanez, az ismerőseim jelentősebb része is. A mostani iskolába (felnőttoktatás) ahova járok mindenki kivétel nélkül ellenzékpárti. A családomban is hasonlóak az arányok és az ismerőseimnél is.
Azt is tudom hogy a Fidesz szavazók jelentős része nyugdíjas vagy a körül mozog és nem használ pl Facebookot.
De ha arányaiban nézem még így sem értem ezt a nagy fölényt a kormány részéről, legalább megközelítőleg kellene lennie egy ellenzéki pártnak
De a romák is mind fideszesek, azokból is van vagy 600 ezer.
2021. jan. 25. 16:04
2/49 anonim válasza:
Csak a médiábn van ekkora fölénye. a valóságban nincs.
2021. jan. 25. 16:12
3/49 anonim válasza:
A szokásos hangos kisebbség. Akinek nincs semmi baja, annak eszébe se jut kommentelni.
2021. jan. 25. 16:17
4/49 anonim válasza:
"Azt is tudom hogy a Fidesz szavazók jelentős része nyugdíjas vagy a körül mozog és nem használ" Arányaiaban a Fidesz nem a nyugdíjasok, hanem középkorúak körében a legnépszerübb, a nyugdíjasok körében is vezeta Fidesz, viszont abbana körcsoportban arányaiban a DK és az MSZP támogatottsága kiemelkedö.
2021. jan. 25. 16:18
5/49 anonim válasza:
Mi az a fityesz?
2021. jan. 25. 16:21
6/49 anonim válasza:
Az, hogy a szociális médiákban az ellenzék népszerübb teljesen lgikus, aki elégedetlen, az kifejti gyakrabban a panaszait, mint aki elégedett. Aki elégedett a Fidesszel az minek írna ki a szociális médiákra, hogy eléegdett.Mellesleg a ti egyéni ismerősi és családi körötök nem reprezentálja az országos vsizonyokat, én pl Nyugat-Magyarországon élek és senkit nem ismerek aki az ellenzéki összefogással szimpatizálna,aki ebből következne akármi az országos pártrefernciákra nézve?
2021. jan. 25. 16:24
7/49 anonim válasza:
Mert nem falun elsz. Ettol fuggetlenul sokat veszitett a fidesz a tamogatottsagabol, nem veletlen talaltak ki a 13. havi nyugdijat meg az szja eltorleset 25 alatt.
2021. jan. 25. 16:26
8/49 anonim válasza:
aha, az én ismerősi meg családi körömben meg 2006-ban meg 2002-ben se ismertem senkit aki MSZP-s lett volna, Akkor hogyhogy nyerhettek anno?
2021. jan. 25. 16:26
9/49 anonim válasza:
Krumpli!
2021. jan. 25. 16:27
10/49 anonim válasza:
Az elmúlt 20 évben a Fidesz 41% és 52% között kapott folyamatosan az összes országgyűlési választáson. (2,2-2,8 millió listás szavazatot kapott)
Egyéni körzetekben mindig elég erős volt.
Szóval az hogy neked nincsenek Fideszes barátaid, ismerőseid vagy épp olyan ordenáré módon nyomod a saját véleményed, hogy inkább nem is vállalják fel előtted az egy dolog de ettől még a Fidesz nem lesz kevésbé támogatott párt.
Hacsak nem lesz valami nagy forradalom megnézheted majd 2022-ben is, hogy a standard 2,5 millió szavazatukat meg fogják kapni, az hogy ez elég lesz-e a győzelemhez majd azon múlik, hogy az ellenzék mit tud virítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!