Ha csak a Facebookon a kormány posztjait nézem (főleg ezekben az időkben) a reakciók 80%-a kormányellenes. Az középiskolámban a tanárok 80%-a ugyanez, az ismerőseim jelentősebb része is. A mostani iskolába (felnőttoktatás) ahova járok mindenki kivétel nélkül ellenzékpárti. A családomban is hasonlóak az arányok és az ismerőseimnél is.
Azt is tudom hogy a Fidesz szavazók jelentős része nyugdíjas vagy a körül mozog és nem használ pl Facebookot.
De ha arányaiban nézem még így sem értem ezt a nagy fölényt a kormány részéről, legalább megközelítőleg kellene lennie egy ellenzéki pártnak
Fidesz konzervatív és keresztényi célközönségnek lett kitalálva.
Aki nem ezekbe a körökbe tartozik, vagy éppen kutatásban vesz részt, az nem fog találkozni fideszesekkel. Nem olyan bonyolult ezt demográfiailag végig gondolni. Itt nem a diploma a lényeg, hanem a szabad gondolkodó ötletbombák vs hagyományörző megoldást gyártók.
Az alapján le lehet szűrni, hogy ki mire fog szavazni, hogy mit lájkol be fészbúkon. Abból már látszik, hogy kinek milyen a beállítottsága. Big5 Bébi, Big5.
2021. jan. 26. 18:27
42/49 anonim válasza:
A média befolyása az tény. Már mindet megvették, és egész nap az megy a tévében, hogy milyen jó is a Fidesz. Kész agymosás, ha egész nap ezt hallgatnám, én is elhinném.
2021. jan. 27. 20:45
43/49 anonim válasza:
A média agymosása másról se szól, csak hogy Orbánisztán jobban teljesít. A valóságban meg...ehh, inkább nem írom le, van mindenkinek szeme.
A jelenlegi katasztrófális helyzetet nem a "ballib" okozza, bár ujjal mutogatni kényelmesebb, ezt elismerem.
2021. jan. 27. 20:48
44/49 anonim válasza:
Pedig van aki elhiszi, mert sokan úgy nőttek fel, hogy amit a média mond az igaz.
2021. jan. 27. 20:51
45/49 anonim válasza:
Szreintetek a Rákosi-rendzserben amikor csak kormányzati médiák voltak ( a szabad europa hallgatása internalast is vonhatott maga utan,d e uzavartak is az adast), midenki elhitte amit hall?
2021. jan. 28. 17:10
46/49 anonim válasza:
"A Fidesz fő szavazótábora a nyugdíjasok, vidéken élő alacsony iskolai végzettségűek" Akkor Budapesten belül, hogy hogyhoyg az elsö kerületben és a budai kerületekben a legamagsbaba Fidesz támogatottsága, ahol országos szinten a legmagsabba diplomsak szám? A hagyomaýnosan munkasosztalyi pesti ekrületkeben mega legamgsabb az ellenzek tamogatottsaga orszagos szinten
2021. jan. 28. 17:13
47/49 anonim válasza:
46. úgy lehet, hogy jól tudnak osztogatni, az átlagbirka szavazó meg egy kis krumpliért még magát Jozef Sztálint is megszavazná.
2021. jan. 28. 17:15
48/49 anonim válasza:
A magyar magyarnak farkasa. Itt bárki uralhatja a népet, nem fog semmi tenni ellene. Már Németországból olcsóbb rendelni élelmiszert, mint itthon venni a boltban!
2021. jan. 28. 17:29
49/49 anonim válasza:
Nyilván csalás. Én akkorát csalódtam a Fideszben hogy nálam már csak a magyar cigány párt pedig nem is vagyok cigány, a magyar Kétfarkú kutya párt pedig nincs is kutyám, és a párbeszéd pedig utálok kommunikálni jöhet szóba. Mert azokba van empátia, és van érték rendjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!