Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vezet ekkora fölénnyel...

Miért vezet ekkora fölénnyel a Fidesz?

Figyelt kérdés

Ha csak a Facebookon a kormány posztjait nézem (főleg ezekben az időkben) a reakciók 80%-a kormányellenes. Az középiskolámban a tanárok 80%-a ugyanez, az ismerőseim jelentősebb része is. A mostani iskolába (felnőttoktatás) ahova járok mindenki kivétel nélkül ellenzékpárti. A családomban is hasonlóak az arányok és az ismerőseimnél is.

Azt is tudom hogy a Fidesz szavazók jelentős része nyugdíjas vagy a körül mozog és nem használ pl Facebookot.

De ha arányaiban nézem még így sem értem ezt a nagy fölényt a kormány részéről, legalább megközelítőleg kellene lennie egy ellenzéki pártnak

2021. jan. 25. 16:03
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen "ellenzék"-nek nevezett bohózat mellett nem nehéz előnyre szert tenni.
2021. jan. 25. 18:28
 32/49 anonim ***** válasza:
38%
#26: a betelepített ukránok nem buszoznak, hanem magyarigazolvánnyal teljes választási jogot kaptak úgy, hogy még magyarul sem kell tudniuk.
2021. jan. 25. 18:29
 33/49 anonim ***** válasza:
74%

Az orszag nyugati fele azert fideszes mert ők kicsivel másabban élnek mint a keleten lévők. Most nem akarom mondani hogy a balaton 80%a a gázszerelő kezében van, azt a kezet meg nem harapod ami enni ad ugye? :)

Sokaknak meg csúrran cseppen valami, így hát jó az a fidesz, az osztrákokhoz meg lehet menni dolgozni barmelyik part is van hatalmon.

A leggusztustalanabb hogy sok magyar leszrja a masikkal mi van, őseink forognak a sírban hogy ezért kellett meghalni nekik...

2021. jan. 25. 19:55
 34/49 anonim ***** válasza:
73%

33, akkor tehát érdekből fideszesek, nem meggyőződésből?

Köszönöm, ezt akartam hallani.

2021. jan. 25. 19:58
 35/49 anonim ***** válasza:
Nincs értelmes alternatíva, a sok közvéleményes meg majd pampog 22-ben, ahogy minden választás előtt is bejátsszák ezt. :D
2021. jan. 25. 20:14
 36/49 anonim ***** válasza:
64%
Értelmes alternatíva van: A Vicc párt. Az alternatív és értelmesek is. És nem csak viccelődnek, hanem komolykodnak is rendesen! Szorítják vissza a korrupciót, ahogy azt egyik párt sem csinálta még soha.
2021. jan. 25. 20:20
 37/49 anonim ***** válasza:
91%
32: Magyarigazolvánnyal nem lehet szavazni. Kizárólag magyar állampolgárok szavazhatnak az országgyülesi választáson. (Az EU-s és az önkormányzati választáson szavazhatnak más EU-s országok állampolgária is, ha állandó lakcimük Magyarországgon van)
2021. jan. 25. 21:27
 38/49 anonim ***** válasza:
58%
Én azt sem értettem az előzőt hogy nyerték meg, én nem ismerek személyesen egyetlen Fidesz-szavazót sem. Mindenki ellenük van.
2021. jan. 25. 22:35
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

A Fidesz fő szavazótábora a nyugdíjasok, vidéken élő alacsony iskolai végzettségűek. Ők mivel rá vannak utalva a kormányra el fognak menni szavazni, míg aki fideszellenes nem biztos hogy szavaz mert hát nincs alternatíva, illetve nem függ a politikától és letojja.

Lehet, hogy modern városi emberként nehéz elhinni, de ismerek olyan falusi embereket, akik a fenti feltételeknek megfelelnek: idősek, nem használnak internetet, csak Kossuth rádió, meg az M1 megy egész nap. Nekik csak a Fidesz létezik.

2021. jan. 26. 17:20
 40/49 anonim ***** válasza:

Érdekes. Az én ismerőseim közül, aki Fidesz szavazó és vidéki, az diplomás.

Aki nyugdíjas Fidesz szavazó, az is diplomás. Olvasnak, néznek, hallgatnak midnenféle csatornát.

Ezzel szemben a ballib szavazó ismerőseim mindig kijelentik, hogy ők csak a ballib propagandát hajlandüak nézni, olvasni, hallgatni. Félnek, hogy rés keletkezik a buborékjukon.

2021. jan. 26. 18:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!