Mi az, ami legjobban bosszant téged a mostani politikában, pártállástól függetlenül?
Figyelt kérdés
tegnap 21:03
1/11 anonim válasza:
Hogy, lassan nincs az országban senki, aki ne ismerné el, hogy komoly bajok vannak az országban, de senki sem tesz semmit, hogy bármi is változzon. Mindenki csak ül és másra vár.
2/11 anonim válasza:
Hogy pártokhoz és politikai vezetőkhöz hűségesek az emberek, nem pedig elvekhez.
4/11 anonim válasza:
Orbán Viktor, Magyar Péter és Toroczkai László.
5/11 anonim válasza:
A kettős mérce. Már teljesen alap, hogy az ember a saját kedvencének elnézi, amiért a másikat szidja.
6/11 anonim válasza:
Az zavar, hogy szemmel láthatóan óriási mennyiségű közpénz tűnik el a semmibe és én nem kapok belőle. Nem vágyom sokra, nekem elég lenne az is, ha havi 300.000 Ft leesne csak úgy, minden feltétel nélkül, hosszú távon. Akkor már csendben maradnék és elégedett lennék a rendszerrel.
8/11 Lord Gauldoth válasza:
Ez nem csak nálunk van így, de a demokrácia nem jól van kitalálva. Gyakorlatilag mindenhol visszaélnek vele és mindenhol átverésre épül. Talán csak a mértékek változnak.
9/11 anonim válasza:
8, a demokráció kicsit olyan, mint a kommunizmus. Elméletben egy nagyon szép dolog, de gyakorlatban megbukik. De egyelőre ez van, mert nem találtak ki jobbat.
Mindenki tegye a szívére a kezét: ugye senki nem gondolja komolyan, hogy az az embertársunk, aki a saját nevét nem tudja leírni és azt nem tudja eldönteni, hogy mi legyen az ebéd holnap, az miféle döntést tud hozni arról, hogy ki és hogy vezesse az országot??!!
10/11 anonim válasza:
Engem a propaganda! A fideszes propaganda bosszant a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!