Most novemberre más is látja már és érzi úgy
pártoktól, pártállástól függetlenül, hogy sajnos a
szó szoros értelemben vett Nemzetnek a mindennapi
megélhetésért való küzdelemmel telnek el a napjai ?
Figyelt kérdés
Már a különböző kedvezmények , állami transzferek mellett is lassacskán komoly nehézségekbe ütközik a mindennapi megélhetés.
nov. 16. 23:12
1/7 anonim válasza:
Bizony már eljutottunk odáig, hogy Gyurcsány idején is jobban éltünk. 15+ évvel ezelőtt.
Szép volt dagi, 2026-ban röpülsz.
nov. 16. 23:18
2/7 anonim válasza:
Azért ehhez a röpüléshez a daginak is lesz 1-2 szava.
nov. 16. 23:32
3/7 EagleHUN válasza:
Igen sajnos sanszos hogy valamit kieszelnek addig a választás elcsalására.
A 2/3 -ad és a sohasem visszaadós rendkívüli felhatalmazás sajnos lehetőséget ad erre nekik.
A másik lehetőségük pedig az ellenzék teljes ellehetetlenítése és elüldözése.
Ugye most is va botrány hogy MP-t és minden emberét full bepoloskázták teljesen illegálisan.
Másrészt az a "szuverenitás védelmi" hatóságnak csúfolt szörny amit most felállítottak alkalmas arra ha megfelelő jogosítványokat adnak neki hogy lecsukassanak embereket szinte bármilyen koholt ürüggyel.
Ez a diktatúrák "második lépcsőfoka" lenne ha megvalósítják.
nov. 17. 00:13
4/7 anonim válasza:
Engem csak az csesz fel, hogy 2022ben te is a fidezsre szavaztál, és nagy ívben leszartad, hogy mekkora aljadékok meghogy leépítik a demokráciát. Most meg hogy nincs mit a tejbe aprítani, vernyákolsz. Pedig milyen nagy pofával röhögtél a "libsiken". Aztán elvettèk a rezsicsökit és máris "libsi" lettél. Én sajnállak, ne érts félre. De ezzel a mentalitássalbsoha nem lesz jobb, ezt is be kell látnod
nov. 17. 02:01
5/7 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem, soha nem volt olyan magas az életszínvonal, mint manapság. Ez tény, ami ellenőrizhető. Látszik ez az ingatlan és albérletárakon is: egyre többet képesek megfizetni az emberek.
nov. 17. 04:46
6/7 anonim válasza:
5: agyrém, az emberek fizetésének egyre nagyobb része megy el albérletre, egyre kevesebb marad a fizetésből, és erre azt mondani, hogy magas az életszínvonál, ehhez már rendkívüli elvakultság kell
nov. 17. 09:37
7/7 anonim válasza:
Egyértelműen. A költségek sokkal nagyobb ütemben nőttek, mint a fizetések. Én.még szerencsésebb vagyok, előre léptem a ranglétrán, nominálisan jóval többet keresek, de még így se annyival, mint amennyi a drágulás volt. Hihetetlen egy helyzet, el sem tudom képzelni mi van azokkal, akik nem tudtak előrelépni karrierben, csak sima évenkénti fizuemeléseket kaptak. Nekik jelentősen romlott az életminősége, ez egyértelmű, egyszerűen a legolcsóbb termékek is mind duplájába kerülnek legalább a covid óta. Hiába van, hogy covid előtt 250-es fizum volt, ma 450-500 ezret kell keresni ugyanahhoz a szinthez. Akkor az egy béna belépő szintű fizetés volt!!! Akkor kezdtem egyetem után a munkában. Ma ugyanezért örülhet valaki, ha 330-360-at megkap. BETEG, amit orbánék műveltek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!