Hogyan lehetne viszonylag normális életet élni egy egyre inkább nem normálissá váló társadalomban?
Tudom, az alapvető és talán a leginkább helyes válasz a költözz el lenne. Viszont idősödő szüleim miatt ezt jelenleg nem szívesen lépném meg.
Szóval a kérdésem arra vonatkozna, hogy a jelenlegi körülmények között az országban maradva, mik azok a praktikus és gyakorlati tanácsok, amik leginkább segítenének megőrizni a testi és lelki egészségemet, illetve szabadságomat? Ha más is hasonló cipőben jár, szívesen olvasnék az ő történetükről is.
Nincs nagyon ötletem, mert a hatalom a magyar emberek magánszféráját támadja.
Amit pár éve válaszoltam volna, hogy maradj ki a politikából, és élj a saját kis közösségedben, az már nem lenne aktuális.
#1 Ezt Te komolyan kérdezed? Mondok néhány tényezőt:
- a nagy ember ... propagandája;
- az állami egészségügy tönk szélére jutása;
- rekord infláció az egyszerű emberek fogyasztói kosarában;
- a diktatúra fokozatos kiépülése;
...
Nyugodtan kattintgass a piros x-re! Mert ez nem érdekel itt senkit.
Az viszont sokat elárul a kattintgatóról, hogy csak azt a választ találja hasznosnak, ami ez ő véleményét írja le.
Például az ilyen emberek is sértik a magánszférámat, akikkel normálisan vitatkozni sem érdemes.
#1 Ez valami provokálás akarna lenni? Úgy mondod mintha te nem itt élnél.
Az egészségemet mi fenyegeti? A mostani magyar életmód pl. Pont ma jött ki a statisztika, kb 5-10 évvel korábban halnak meg a magyarok mint az átlag eu polgárok. Elsők lettünk rákhalálban is pl, meg öngyilkosságban is elég előkelő hely. Szóval pl olyanokra gondolok, hogyan lehet ebből a fajta tipikus magyar káros életmódból kiutat találni, ha már itt kell maradnom még egy időre. De szerintem a stressz is baromi káros, vagy a hiányos és egészségtelen étkezés, mert a többség egyszerűen túl keveset keres mostanra.
A szabadságomat mi fenyegeti? Rabszolgatörvény mond valamit? Meg akad még pár nyalánkság azóta, ami gyakorlatilag legalizálja sőt normalizálja az emberek fejében, hogy a 12 órázás meg a hétvégi munka az oké. Mindezt ilyen alacsony bérekért. Az meg a ráadás hogy mindenbe beleszólna már az állam, olyan dolgokba is amihez semmi köze. De mi fenyegeti a szabadságomat, ja...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy itt maradva az országban hogyan lehet a tipikus magyar káros hatásoktól mentesülni, amennyire csak lehet. Kinek milyen praktikák váltak be, hogy megőrizzék a testi és lelki egészségüket.
7: A te életmódodat te szabod meg.
Miféle rabszolgatörvény?? XD LOL, te rabszolga vagy?
Az első lépés számodra az lenne, hogy hagyd abba a másokra mutogatást. Utána pedig hagyd abba olyan sajtótermékek olvasását, amelyek olyan hülyeségekkel mossák az agyadat, hogy "rabszolgatörvény".
A nagy ember ... propagandájának kajálói nem hisznek a saját érzékszerveiknek sem, és veszik a bátorságot maguknak, hogy dirigáljanak azoknak, akik hisznek annak, amit érzékelnek.
Borzalom!
XD meg LOL, szerintem te vagy az a fajta fizetett fidesz médiamunkás, aki az összes fideszt kínosan érintő kérdésre és jogos kritikára berakja a röhögő fejet facen is. Hatalmas teljesítmény. Gondolom a világszintű felmérések is az agymosás részei, hogy mennyire korán halnak a magyarok, mennyire rossz a hazai egészségügyi állapot, meg milyen lett az átlag magyar mentális állapota mostanra a sok kezeletlen trauma hatására. És ezek köztünk élnek, velük kéne elméletileg társadalomba szerveződni. Meg az ilyen alternatív világképes emberek is, akik szerint a világ legjobb országa ez, minden más csak agymosás és libsi ármány.
Hagyjuk is, se trollokkal se szektásokkal nem fogok vitatkozni, értelmetlen.
Várom a normális emberek válaszát is, szerintem akadnak bőven. Hiba is volt a fideszt beírni a tagek közé, már látom. Hiába nyakig sárosak ebben az egészben, de most be fogja húzni az ilyen alakokat is mint az #1-es. Nem véletlen hogy elsőre ugrott és ilyen gyorsan, ahogy a lepontozások se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!