Normális az hogy úgy érzem hogy kifordult magából a világ ?
Teljesen normális, ezek szerint felfogod és értelmezni tudod a valóságot.
A 2000-res években tényleg jobb volt élni.
Kérdező, szóval azt mondod, hogy a 7től 17 éves korodig terjedő időszakodban sokkal jobb volt élni? Könnyebb volt boldognak lenni?
Szerintem a személyes tapasztalataidnak nincs köze ahhoz, hogy akkor milyen volt a világ.
Valóban más lett a világ (én '88-ban születtem). Ha felnőtt nem is voltam de össze tudom hasonlítani a két időszak gyerekeit és nem túlzok: a világért se akarnék manapság gyerek lenni (tinédzser meg főleg nem).
Mi történt? Közösségi média (ahol az emberek nem félnek megmutatni a legrosszabb oldalukat) és klikkvadász pánikkeltő cikkek. Amit manapság napi szinten lehet nézni/olvasni az mérték nélkül fogyasztva árt az ember mentális egészségének. Javaslom hogy tarts néha internetmentes napot.
Szóval amíg a szüleid eltartottak gyerekként addig minden könnyű volt, most meg, hogy magadat kell ellátnod, így már nehezebb.
Ennek semmi köze a "mai világ"-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!