Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek, nincs kifordulva...

Szerintetek, nincs kifordulva a világ magából?

Figyelt kérdés

Voltam színházba szünetbe, nem tudtam, hogy forduljak ki mert az előttünk ülők selfiztek. Vonaton is hasonló volt a szitu, én éreztem kellemetlenül magam, mert olyanok mögött ültem, akik képet akartak csinálni, és benne voltam, majdnem nekem kellett elnézést kérni, hogy ott ülök. Dolgozni mentem, vártam a szervizes munkatársat, addig néztem a buszmegállóban lévő embereket, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a buszmegállóba, egy alsós kikent kifent lány, minden szögből fényképezgeti magát, ha 50 képet nem csinált egyet se, szülei jöttek érte, felvették, kocsiba is folytatódott. 9 éves kisfiú leült a vonaton, és elkezdett vlogolni, a semmiről. Kajálni voltam, unoka a nagymamát cseszegeti, hogy mosolyogjon mert ő most selfizni akar vele, de itt is 10-20 képet csinált, mert a néni nem mosolygott.

Facebookon meg a folyamatos villogás, egy teljesen másik élet bemutatása megy a közösségi oldalon, mint, ami

a valóság. Megfelelési kényszer, másoknak. Sok ember meg attól van elszállva még a való életben is, hogy facebookon van 1000követője és több mint 3000 ismerőse, és ez a való életben is elég nagynak számít az ő szemébe, de valójában csak számok, és szegénységi bizonyítvány.

Régebben, a fényképek meg a videók azért kellettek, hogy egy eseményt amire később is szeretnénk vissza emlékezni megörökítsünk. Nem arra, hogy ha pl. elmegyek szarni a wc-re megörökítsem, és menjen egyből valami közösségi portálra, like vadászat céljából.

2016. dec. 15. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
En sem ertem ezt az allando szelfizest, de teged sem hogy ennyi energiat baszol rajuk
2016. dec. 15. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenki azzal talalkozik ami erdekli vagy zavarja. Ergo ha tojd le :D vegul is ez egy szabad orszag ha nekik ez jo akkor ez jo. Ha neked meg nem akkor te mashogy csinalod. Pl en mar el is felejtettem a facebook jelszomat :D
2016. dec. 15. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Kell a lájk meg a sok ismerős a csorba önbecsülés és önértékelés javítására. Ezek semmi többek, csak lelkiszegény emberek, akiknek szüksége van a virtuális megerősítésre, hogy érhetnek valamit. Erre élveznek, hogy kapják a kattintást a képeikre, elhiszik, hogy ezáltal többek lesznek és fontosak az életben, közbe sajnos baromira nem. Hányinger az egész.
2016. dec. 15. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan ki van. De az se egészséges, ha te is csak ezzel foglalkozol.
2016. dec. 15. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:
soha nem volt még ilyen tapasztalatom, pedig ide-oda utazgatok napi szinten, meg színházba is jártam nem is oly rég rendszeresen.
2016. dec. 15. 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, nincs kifordulva magából a világ. Minden tökéletes, okos, értelmes, sőt bölcs emberek rohangásznak, mint a mérgezett egér. Sőt, bölcsek! Nem beszélve a bölcsességükről.
2016. dec. 15. 23:22
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Eleg silany eletre utal az ha valakinek semmi nem jut eszebe csak hogy csinaljon 50 kepet magarol amig var a buszra
2016. dec. 16. 07:35
 8/10 anonim ***** válasza:
ez a világ beteg ,rohad már,megérett a pusztulásra.
2016. dec. 16. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:

7

Nem mintha védeni akarnám a szelfizőket, de általában az embereknek semmi sem jut eszébe, amíg várják a buszt, csak néznek maguk elé bambán. Szóval szerint azzal pont nincs semmi baj, ha valaki inkább kitölti valamivel ezt a felesleges időintervallumot, ahelyett, hogy zombimódjára csak várna...

2016. dec. 16. 10:40
 10/10 GMPazsa válasza:
Az hogyha vki megy vhova és csinàl akàr 100 szelfit arra azt mondom hogy okè, mert a legjobbra törekszik, én fotózok, ès én sem àllok meg 10-nél. De az hogy vki mindig mindenhol fotózkodik az szerintem azèrt van, mert mutatkozni akar, és megfelelèsi kényszere van. A selfizők nagytöbbsége pocsék képeket csinál, mert egyszerűen vagy a kamera gyenge vagy a kèpessègei. Szerintem meg az, hogy valaki úgy fotózik hogy te benne vagy, az személyi jogok megsèrtése, és meg kell kèrni hogy törölje ki a képeket. Én személy szerint undorodom a szelfizéstől, a metál életstílustól ès a páv/wàktól.
2016. dec. 21. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!