Pártállástól függetlenül a legtöbb ember lenézi a tanárokat?
Én már harmadik hónapja dolgozom egy iskolában mint karbantartó, és így napi rendszerességgel beszélek velük, látom-hallom őket.
Bármely más munkahelyről, az első héten baxnák ki bármelyiket.
Némelyik pedig egy aljadék. Ma a lányom osztályát a biológia-tanárnő xopatta meg. Szólt előre hogy röpdolgozat lesz, "X"-tananyagból. Az 50%-ban számít bele az átlagba.
Témazárót íratott "Y"-tananyagból, semmit sem kérdezett az "X" anyagból, így a 4,2-es átlagú lányom beszedett egy 1-est, ami KÉTSZÁZ százalékban számít be, mivel témazáró. Mikor szóltak a tanárnőnek hogy nem ezt mondta, az csak vigyorgott. Az egész osztálynak elbaxta az átlagát, mert senki sem készült témazáróra.
ROHADT TETVEK.
Az olyat el is kell üldözni mint amit a 6-os írt. Ezek teszik tönkre a fiatalok előremenetelét, aztán tényleg csak akkugyárba veszik fel őket,mert nem lesz meg a pontszámuk , mert nem tudta betéve a teljes biosz könyvet amit soha a büdös életbe nem fog majd használni.
Alapjaiban rossz az egész oktatási rendszer, de ,ha a tanár nem, hogy nem segít hanem még rátesz egy lapáttal akkor bizony egy szar alak.
#7-nek:
A lányomat már felvették gimnáziumba, de ő lelkiismeretes.
A szünetben odajött hozzám és haza akart lógni kamu betegséggel, hogy megússza a témazárót. Tudod mit mondtam neki?
Felvettek a gimibe? Igen?
Akkor XARD TELIBE!
Vigyorgott, és visszahúzott az osztályába. De ettúl függetlenül amikor hazaért, láttam rajta hogy legszívesebben elsírná magát. Tudja hogy egyes lesz, pontosabban kettő darab egyes, mivel 200%-os jegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!