Miért vezet ekkora fölénnyel a Fidesz?
Ha csak a Facebookon a kormány posztjait nézem (főleg ezekben az időkben) a reakciók 80%-a kormányellenes. Az középiskolámban a tanárok 80%-a ugyanez, az ismerőseim jelentősebb része is. A mostani iskolába (felnőttoktatás) ahova járok mindenki kivétel nélkül ellenzékpárti. A családomban is hasonlóak az arányok és az ismerőseimnél is.
Azt is tudom hogy a Fidesz szavazók jelentős része nyugdíjas vagy a körül mozog és nem használ pl Facebookot.
De ha arányaiban nézem még így sem értem ezt a nagy fölényt a kormány részéről, legalább megközelítőleg kellene lennie egy ellenzéki pártnak
És miből gondolod, hogy meggyőződéses szavazók? Hogy nem a haszonért szavaznak a csúti törpére? Vagy csak azért, mert a Kurcsányt jobban utálják?
Mindazonáltal, ez még mindig csak 2 millió pár százezer ember. Ennyiből még 30 százalék se jön ki.
Az emberek egymásért nem állnak ki. Sokan magukért sem. Másért meg csak azért sem, mert értük sem áll ki senki.
Ez a magyar szocializmus hagyatéka. Ezt használja ki a mindenkori hatalom.
Ajánlom 2020-01-25-én tilos rádióban elhangzott "Sznobok órája" című műsor első óráját, ahol pont arról van szó, hogy mi a különbség egy lengyel és egy magyar ember között és miért nem képes saját magáért kiállni a magyar.
Köszönöm a válaszokat, én nem szavazok senkire, soha nem is szavaztam. Nem pártolok senkit sem. A kérdést teljes mértékben kíváncsiság vezérli.
Érdekelne például az is hogy ez a vírus miképp fogja befolyásolni a kormány jövőjét
Nyugat-Dunántúl édeskevés ahhoz, hogy egy egész ország pártpreferenciájához paraméterek legyenek.
Vannak helyek, persze, ahol sok a fidesznyik. Egyre kevesebb ilyen van.
Hát nézd 29, egyes töppedt agyú példányoknál azért lehet ezekkel kampányolni, mert ennél bonyolultabb dolgokat képtelenek felfogni. Ha akarnának, se tudnának. Kb. mintha ötévesnek magyaráznád a szinusz-tételt. Ha bármi probléma felmerül az országban, ezek mindig tökéletes válaszok lesznek:
- "zemútnyócév"
- nagy gonosz Soros
- "migrács"
- Mutyiország jobban teljesít
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!