Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mutogatnak a híradóban...

Miért mutogatnak a híradóban egy fogyatékos embert?

Figyelt kérdés
A mai nap zengett a híradó Somogyi András nevétől, aki csinált egy videót orbánról, erre az összes közmédia leadta élő adásban a videót a készítője nevével együtt. Ez rendben is lenne, csak látszik a videóban, hogy egy súlyosan fogyatékos, értelmileg sérült emberről beszélünk. Erre nincs valami jogszabály? Hogy a mentálisan sérült embereket ne lehessen képernyőre tűzni ország-világ elé? A fidesznek már ennyire nem megy, hogy egy fogyatékos embert használnak fel az uszításra? Persze a köztörvényes bűnözőknek meg olyan személyiségi jogaik vannak, hogy tyűha! Lassan már a monogramjukat sem lehet leírni, a szellemileg sérültet meg simán képernyőre tűzik főműsoridőben névvel együtt.

jan. 10. 21:12
 1/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%

Miután ő egy olyan humorista(!), aki másokat utánoz(!) ezért ha szerinted fogyatékos, akkor most épp azt fogyatékosoztad le, akit abban az adott videóban utánozott...

Szar ügy. Melyik kedvencedet tartod fogyatékosnak?

jan. 10. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
28%

A cigányozásról mi a véleményed, Béci?

jan. 10. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Nézd, nekem is megvan a véleményem róla, és valahol értem a problémádat, de azért durvának tartom, hogy Orbánt fogyatékosnak nevezzük.
jan. 10. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon elevenedre tapintott az Orbán-paródiája?
jan. 10. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
valaki segítsen ki a kérdezőt illetően, ő most azt hiszi a somogyi gúnyolódó hangneméről hogy ez a normális hangja, mert lehet eddig sose hallott róla?
jan. 10. 23:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Közben utánanéztem, és ő ezt direkt csinálja:OO hát nemtudom, ez nem túl előnyös szerintem, de az ő dolga. Én az első látásra tényleg azt gondolta, hogy ő fogyatékos.

Az meg, hogy egy adott személyt parodizál a videóban, nem állja meg a helyét, mivel minden videójában a fogyatékos stílust adja elő, pontosan ugyanúgy.

Nyugi, az meg mégannyira nem valós, hogy rátapintott az "elevenemre az orbán-paródiája" mivel nem vagyok fidesz-hívő:)

jan. 11. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!