Ez nem ciki/szánalmas a kormánynak?
Az, hogy 12 éve teljhatalmuk van, de mégis a baloldal és Gyurcsány meg Soros meg Brüsszel irányítja az országot, a gazdaságot stb. Ez nem konkrétan a kudarc elismerése? Nem magát járatja le a kormány azzal, hogy kijelenti, hogy nem szuverén, és nem tud semmit sem csinálni az ellenzék miatt, mert annak nagyobb a befolyása? Az, hogy a szankciók tönkretesznek minket nem annak a beismerése, hogy amit Orbán kiharcolt kivétel az is hatalmas kudarc, és a szankciók amiket Ő is megszavazott a kivételekkel azok is borzasztóan nagy kudarcok? Sőt, ha a Kormány 12 éve teljhatalommal irányít akkor miért küldi börtönbe a baloldalt vagy az ellenzék azon embereit akik valójában irányítják az országot?
Én nem értem ezt az egészet, de ez alapján nagyon béna kormányunk van.
"Én nem értem ezt az egészet..."
Hát, az a helyzet, hogy ezt a rengeteg sületlenséget, amit összehoztál, én sem...
- Ki a rigófüttyös frászkarikától hallottad te azt, hogy Gyurcsány irányítja az országot??? Soros sem az országot irányítja, hanem a pénzével és a befolyásával EP-lépviselőket vásárol meg (Néppártiakat is) és úgy fogadják Brüsszelben, mint ha valami választott európai kormányfő/államfő lenne, de se nem választott, se nem európai, se nem kormányfő, se nem államfő.
- Az ellenzéknek nagyobb a befolyása? A negyedik 2/3 után? Atyavilág! Mikor már ellenzéki újságírók/elemzők (pl. az ATV Öt című műsorában) röhögik ki a ballib politikusokat és nevezik őket analfabétáknak?
- "Az, hogy a szankciók tönkretesznek minket nem annak a beismerése, hogy amit Orbán kiharcolt kivétel az is hatalmas kudarc, és a szankciók amiket Ő is megszavazott a kivételekkel azok is borzasztóan nagy kudarcok?"
Soha ne voltam magyarból 4-esnél rosszabb, de ezt sokadik nekifutásra sem értem (és szerintem nem vagyok ezzel egyedül).
- "Sőt, ha a Kormány 12 éve teljhatalommal irányít akkor miért küldi börtönbe a baloldalt vagy az ellenzék azon embereit akik valójában irányítják az országot?"
Hogy mi a bajod??? Ki küld börtönbe kicsodát? ...és kik irányítják az országot? Olvasd már vissza magad! Teljesen értelmetlen mondatokat írsz...
"Az a szánalmas, hogy van annyi ostoba, aki mindezt beveszi, és az ilyenek szavazatával hatalmon lehet maradni."
Magyarország már nem tiszta demokrácia. De a demokratikus szavazással az IS a baj, hogy egy ostoba proli is hatalomra juttathat egy kormányt/lefizetett szavazók/okos de megvezetett emberek stb. Magyarországon is sok ilyen van, de máshol is lehetnek.
Erre még rátesz, hogy médiauralom és propaganda/ ellenségképekkel való hergelés is megy itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!