Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek melyik jobb?...

Szerintetek melyik jobb? Fidesz-Maffia és hazudozó kormány alatt élni, vagy végignézni ahogy az ellenzék adókat emel és csődbeviszi az országot?

Figyelt kérdés
Igen, megkaptam az 5kg krumplit, ott a konyhába. Ja és jobb volt Gyurcsány idejében.

2021. jan. 25. 20:55
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb írta egy okoska, hogy az adóemelés mindenkinek jó. Na most ha többet adózom a fizum után, mint mondjuk tavaly, akkor kevesebb jön kézhez. Ez nekem miért jó?
2021. jan. 26. 00:55
 22/45 A kérdező kommentje:

Pártatlan vagyok, de egyre jobban húzok a Fidesz felé. 22-ig még sok minden történhet, de elnézve az ellenzék terveit, inkább maradjunk Orbánnál szerintem. Az mondjuk megint érdekes hogy, az ellenzéki fanok azt írják, hogyha adót emelnek akkor az jó, mert nem megyünk csődbe. Viszont ment és megy a hiszti ha Orbán ezt megmeri csinálni. Azt érzem hogy itt nincs semmiféle jozanész az ellenzék mögött csak annyi, hogy "Orbán egy hülye, váltsuk már le".Dobáloznak közhelyekkel (Feri Facebook oldala), de érdemleges terveket én nem látok a szavak mögött. Szídják a Fideszt a propaganda miatt (Soros így, Soros úgy), ami mondjuk jogos, de az ellenzék is megtesz mindent hogy eltitkolja azt a keveset is amit a kormány jól csinál, és rossz fénybe állítsa be. És az elég szomorú hogy már ennyi elég a kampányhoz hogy szidjuk Orbánt és ezzel el is van intézve egy jó nagy adag szavazat.

Most el leszek hordva Fidesz nyuggernek, annyi baj legyen. Ha ilyen ellenzék van akkor szerintem, sajnos, maradnunk kell Orbánnál.

2021. jan. 26. 07:56
 23/45 anonim ***** válasza:
39%

22: "Pártatlan vagyok, de egyre jobban húzok a Fidesz felé. "

Te nem pártatlan vagy, hanem egy sunyi Fidesz agitátor!

Ráadásul egyszerű, mint egy faék!

Még nem láthattad, nem olvashattad az Ellenzéki Összefogás programját, úgyhogy egy hiteltelen ócska bértollnok vagy, semmi más!

2021. jan. 26. 08:10
 24/45 anonim ***** válasza:
86%
Egyik rosszabb, mint a másik. Magyar kormányt kell választani. Hajrá Mi Hazánk!
2021. jan. 26. 08:13
 25/45 A kérdező kommentje:
így van, mert a Fidesz kampánya nem győzhet meg senkit. Sőőt, az ellenzék nem tántoríthat el senkit. Azért támaszd már alá, hogy miért vagyok egyszerű mint a faék? Ja, mert nem tetszik amit az ellenzék csinál (az lehet hogy elkerülte a figyelmed, hogy az sem tetszik amit a Fidesz csinál, nem baj, megbocsájtjuk), és muszájból a Fidesz felé kezdtem húzni, mert talán normálisabb opció? (egy nagyon nagyon kicsivel, mert hitvány kormányt alakít) Vannak itt bajok. De megnyugtatlak, te komplikált vagy mint egy atomfizika egyenlet, barátom. Istenem..
2021. jan. 26. 08:16
 26/45 anonim ***** válasza:
45%

Eleve azzal a felütéssel kezdted, hogy "az ellenzék adókat emel és csődbeviszi az országot".

Vagyis van egy prekoncepciód, és bárki bármit mond, a végén hosszas mérlegelés után csak a fideszt választod. és mindeközben felmondod az összes lózungot, amit a kormánypropaganda az ellenzékre aggat.

Egy tízes skálán szerinted mennyire lóg ki a lóláb?

2021. jan. 26. 09:07
 27/45 A kérdező kommentje:
Lehet nem ez jön le a válaszaimból (többszöri átolvasás után biztos vagyok benne), de én megvetem mindkét politikai tábort. Szeritnem egykutya az egész. Lopni lopni és lopni. És ne jöjjön nekem azzal senki, hogy ha az ellenzék kormányra kerül akkor ők nem fognak lopni. De. Fognak. Ez a politika. Ahhoz hogy annyit tudjanak lopni mint a fidesz ahhoz hatalmon kell lenni kb 10 évig, és át kell tudni verni az embereket pont ahogyan a Orbán teszi.
2021. jan. 26. 09:23
 28/45 anonim ***** válasza:
88%

Tehát aki "LEHET" hogy lopni fog az rossszabb választás, mint aki kapott három sanszot egymás után, és bizonyítotttan lopott eddig, de még mindíg nem elég?

Én azért ennyi idő után inkább megpróbálkozom másokkal...akik ugyan részben ugyanazok, de van köztük már szép számmal olyan is, aki soha nem kormányzott, vagyis nincs tolvaj múltja.

És nincs rá garancia, hogy fel tudnak nőni a feladathoz, de az MDF és a Fidesz esetében sem volt.

2021. jan. 26. 09:39
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Hé, kedves demokraták! Azért ott ne tartsunk már, hogy aki fideszes, azt le akarjátok mészárolni, meg szidjátok, mint valami útszéli kis prostik. Én is rájuk szavazok, és ehhez semmi, de semmi közötök nincs. Megértettétek?
2021. jan. 26. 10:38
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Te miről beszélsz?

2021. jan. 26. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!