Miért fertőz jobban a COVID–19 20:00 és 5:00 (éjszaka), mint 5:00 és 20:00 között (nappal)?
Nem találtam erre tudományosan vagy empirikus alátámasztott indoklást. Ráadásul a világvégi falvakban miért fertőz jobban éjjel, amikor alig néhány fő szokott kint sétálni...?
Este és éjszaka szeretek keginkább a friss levegőn sétálni, akkor kevés az ember az utcán. (1-2 óra alatt szinte csak az autóval járőröző polgárőrséget szoktam látni.)
Kénytelen vagyok nappal sétálni, amikor nagy a tömeg. :-/
69
Ebben nincs semmi torzítás.Csak az igazat mondtam
71
Hát te már csak tudod, hogy én milyen médiumot fogyasztok,így van.
Keress orvost
72
Igen tudom.Ervelni nem tudsz csak jellemtelen dolgokat böfögni
73
Te nem érveltél semmit. Idehánytad, hogy én TV-s agymosott vagyok, AMI egy kognitív torzítás. Magyarul, nem a valóság. A valóság torzítása.
Mi ellen érveljek? Mondogassam neked, hogy nem TV-t nézek, hanem olyan előadásokat hallgatok, mint pl. egyetemi professzorok, stb? Minek, le se szarod. Agymosott te vagy amúgy, csak téged a facebook, és a többi álhír tett ilyenné. Fogalmad sincs, hogy valójában mi folyik a világban, de jó nagy mellénnyel nyomod a sódert a neten. Jellemző, veled igazából szóba sem kellene állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!