A Fidesz a történelme legnagyobb harcát fogja vívni jövőre?
Figyelt kérdés
A választásokon a pártok természetesen a kormánypártot igyekeztek legyőzni, de azért egymással is küzdöttek. Most egy egészen kivételes, "mindenki egy ellen" felállás következik!
Tudom, hogy sokan kormányváltást akarnak. Én sem vagyok fideszes, de kissé etikátlannak érzem ezt. Mennyivel tisztább lenne, ha egy párt győzné le a Fideszt. Nekem ez az ellenzéki összefogás nagyon erőltetettnek tűnik.
Azonban az is biztosnak látszik, hogy a Fidesz most nem fog olyan simán nyerni. Mindenki egy ellen. Hogy oldják ezt meg a narancsmezesek?
2021. jan. 10. 08:54
31/32 anonim válasza:
Az eredméyn boritékolhato nem sok meglepi lesz.
32/32 anonim válasza:
"A Fidesz a történelme legnagyobb harcát fogja vívni jövőre?" IGEN!!! Mint fennállása ota minden nap és mindennel, mindenkivel szemben. Hös tábornoka (Tudod ki az?) vezetésével és a bátor emberek ( A KDNP-seket is beleértve!) támogatásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!