A Fidesz a történelme legnagyobb harcát fogja vívni
jövőre?
Figyelt kérdés
A választásokon a pártok természetesen a kormánypártot igyekeztek legyőzni, de azért egymással is küzdöttek. Most egy egészen kivételes, "mindenki egy ellen" felállás következik!
Tudom, hogy sokan kormányváltást akarnak. Én sem vagyok fideszes, de kissé etikátlannak érzem ezt. Mennyivel tisztább lenne, ha egy párt győzné le a Fideszt. Nekem ez az ellenzéki összefogás nagyon erőltetettnek tűnik.
Azonban az is biztosnak látszik, hogy a Fidesz most nem fog olyan simán nyerni. Mindenki egy ellen. Hogy oldják ezt meg a narancsmezesek?
Most akkor döntsd el, hogy liberálisokról beszélsz vagy a szélsőbalról, mert elég messze van a kettő egymástól.
2021. jan. 10. 10:38
22/32 anonim válasza:
A munkáspárt egy rossz vicc, Thürmer Gyula játszótere.
2021. jan. 10. 10:40
23/32 anonim válasza:
22: ettől függetlenül az ő ideológiája a szélsőbal. A Mi Hazánk a szélsőjobb. És tőlük beljebb vannak a mérsékeltebbek.
2021. jan. 10. 10:42
24/32 anonim válasza:
#21 A liberalizmus talán a legextrémebb szélsőségesség pusztán azért, mert annak képviselői el is hiszik, amit mondanak. Vallásos áhítattal. A nácik, kommunisták stb. mind érdekből, pénzért pusztítanak. De ezek? Ezeknek napi 3 doboz Xanax kell, csak hogy el tudják viselni, hogy nincs elég szakállas nő az Indonéz kosárlabda válogatottban.
2021. jan. 10. 10:52
25/32 anonim válasza:
" A nácik, kommunisták stb. mind érdekből, pénzért pusztítanak"
Történelemben nem lehetsz valami jártas.
2021. jan. 10. 10:55
26/32 anonim válasza:
24: inkább te hiszel el mindent, ha ilyen sablon szánalmas propagandaszövegeket nyomsz
2021. jan. 10. 10:59
27/32 anonim válasza:
Az a problema, hogy ezt csak ők gondolják így, hogy egy kib*tt nagy harc lesz, mert ezzel a néppel semmit sem lehet kezdeni már, így ha nem tenne semmit sem a Fidesz, nem plakátolna, sem SorosmigránsGyurcsányemútnyócévezne, akkor is csutra meg lenne/meg lesz szavazva ismételten 2022-ben a nép által..
2021. jan. 10. 11:00
28/32 anonim válasza:
27: így lenne nem tolná most a fidesz a pénzt alapítványokba, stb. amit a saját emberei vezetnek, és elveszti közpénz jellegét, stb
Ebből látszik, hogy spájzolnak, mert nem biztosak a nyerésben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!