A Fidesz a történelme legnagyobb harcát fogja vívni jövőre?
A választásokon a pártok természetesen a kormánypártot igyekeztek legyőzni, de azért egymással is küzdöttek. Most egy egészen kivételes, "mindenki egy ellen" felállás következik!
Tudom, hogy sokan kormányváltást akarnak. Én sem vagyok fideszes, de kissé etikátlannak érzem ezt. Mennyivel tisztább lenne, ha egy párt győzné le a Fideszt. Nekem ez az ellenzéki összefogás nagyon erőltetettnek tűnik.
Azonban az is biztosnak látszik, hogy a Fidesz most nem fog olyan simán nyerni. Mindenki egy ellen. Hogy oldják ezt meg a narancsmezesek?
Hogy oldják meg?
CSALÁSSAL! Mint eddig is...
Na látod, ilyen rosszindulatúak az ellenzékiek. Lehet mégis a Fidesznek szurkolok majd.
"Nekem ez az ellenzéki összefogás nagyon erőltetettnek tűnik."
Kényszerösszeállás, amit a fidesz kényszerített ki a választási törvény manipulálásával. Látták, hogy sok kisebb párt van a másik oldalon, ezért átírták a törvényt a maguk javára, hogy csak egy nagyobb pártnak lehessen esélye győzni.
Szóval az egész helyzet a fidesz kreálmánya. A korábbi kétfordulós rendszerben már régen bukott volna a fidesz, ezért babrálták meg a választást, hogy mindenben nekik kedvezzen.
Amit Vonával tettek, az valóban elítélendő. Csak hát most lesz alapjuk a mutogatásra, mivel az Összefogás tagja Gyurcsány, akinek a pártja hazudott reggel, éjjel, meg este. A momentum, akik LMBTQ propagandosták, Jakab Peti, aki túlzásba vitte a személyeskedét, a bukott MSZP, aki csőd szélére vitte az országot. :D
A fideszes médiának lesz alapanyaga szaftos cikkeket írni. :) Még hazudni sem kell...
Mármint a volt pártja Gyurcsánynak
*propagandisták
"Csak hát most lesz alapjuk a mutogatásra, mivel az Összefogás tagja Gyurcsány"
És miért tagja? Mert kényszerből kell összeállni. Vedd észre, hogy ez a csapda: úgy írják át a választási törvényt, hogy csak összeálva legyen esély, majd ha összeállnak, akkor mondják, hogy miért van ott Fletó.
Úgy manipulálják a törvényeket, hogy nekik kedvezzen minden.
Valószínűleg ugyanaz lesz, mint 2018-ban. A Fidesz nyomja az erőszakos kampányt, a szélsőbaloldal meg hisztizik, hogy Trump. Aztán mire feleszmélnek, hogy választások voltak, addigra régen elbukták.
Akkor se telt többre, mint hogy így Trump, meg úgy Trump, meg amúgy Trump. Ezek annyira Amerika-függők, hogy nincsenek is tudatában annak, hogy ebben az országban mi történik. És így van ez most is. Menj fel bármelyik szélsőbaloldali oldalra, 444, HVG, Zsindex, akármi, és csak az van rajta, hogy Trump, Trump, Trump. Szánalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!