61/70 anonim válasza:
59
Dehát a vírus tud szaporodni,nem?
62/70 anonim válasza:
Végezjük ki az összejet aki itty a víjus ellen pattyog, mi okojak pedig túéjjük
63/70 anonim válasza:
61 persze tud de közben a szervezeted is észleli elkezd ellene harcolni, miközben a vírus szaporodik, nem mindegy mennyit kapsz belőle, nem mindegy túlerő van e vagy simán elbírsz vele.
64/70 anonim válasza:
63
De ez a vírus brutálisan halálos így a legkevesebb virustartalom is elsöpri az embert.Ezert kell a vakcina nem?
65/70 anonim válasza:
Én nem tudom kell e a vakcina mindenkinek, próbálom itt is kérdezgetni, azt mondják sokan hogy kell, de pl most svédek mondták hogy a 80 felettieknek már nem jó mert túl erős.
66/70 anonim válasza:
65
Hát azt mondják hogy mindenkinek ajánlott mert ez egy extra brutális vírus.A 80 év felettiek meg amúgyis már félholtak
67/70 anonim válasza:
"extra brutális virus"
Kevesebb híradót nézzél és többet gondolkodj ezt tudom tanácsolni.
68/70 anonim válasza:
67
Félreértettél engem,ez csak cinikus komment volt
69/70 anonim válasza:
#68 rendben van. Igazad van akkor én értettem félre.
70/70 anonim válasza:
Oltasellenesseg, amikor először elkezdtek hasznalni a növekedési hormont ugye a halottak agyalapi mirigyéből állitották elő. Öregeken kezdtek el alkamazni akik az öregotthonban laktak. Minden jó vplt és szép. Visszanyertek a fiatlsagukat. A bibi akkor ütött be amikor felfedeztek, hogy agszivacsosodast okoz. Amikor meg sikerült szintetizálni akkor nem okozott gondot. Nos ezeket a vakcinakat elvetel csecsemőkből allitjak elő. Egészsegetekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!