Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit kéne tenni az ilyen...

Mit kéne tenni az ilyen oltásellenesek ellen?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jan. 8. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
9%
Az a baj, hogy a legtöbb most oltásellenes ember az a Gődényt és társait hírből sem ismerte az egész járvány előtt. Mindenki aki kicsit követte a közéletet az tudta hogy szélhámos bűnöző az összes, de nem léptek fel ellenük ezért tudtak ekkora kárt okozni 2021 elejére, hogy az emberek egy része simán bedőlt nekik. Engem nem zavar ha valaki "szkeptikus" vagy nem akarja beoltatni magát, de viselje a következményeit. Majd ha nem kap táppénzt mert az állam nem fogja kifizetni egy olyan betegség miatt ami vakcinával megelőzhető, vagy kifizettetik a kórházi ellátását akkor lehet majd játszani az áldozatot és siránkozni. A társadalmi létnek vannak alapszabályai, vigyázol rám - vigyázok rád. Aki ilyen-olyan okból, hitből, meggyőződésből erre nem képes, annak nincs helye a társadalomban.
2021. jan. 11. 19:25
 52/70 anonim ***** válasza:
22%

51

Atya ég...

Mert szerinted a "vigyázzunk egymásra alapszabály" az mióta van érvényben? Ennyire nem tudod használni az agyadat?

2021. jan. 11. 19:30
 53/70 anonim ***** válasza:
17%
Aki válaszra személyeskedéssel reagál önmagát minősíti. Ebbe nem megyek bele, mert ez nem vita. További szép estét.
2021. jan. 11. 19:35
 54/70 anonim ***** válasza:
82%

53

Nem is tudsz vitatkozni...

2021. jan. 11. 19:37
 55/70 anonim ***** válasza:
70%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Szerintem azért ez sem normális, hogy itt ha valaki beleírja a válaszába hogy covid van lepontozzák. Addig nem jutottak el április óta hogy épp ezt a puszi dolgot nem kellene erőltetni.

2021. jan. 15. 15:47
 56/70 everlight ***** válasza:
86%
Egészséges emberekre nem veszélyes,és igen is sokat köszönhetünk Gödénynek és a többi szkeptikus embernek.
2021. jan. 15. 17:35
 57/70 anonim ***** válasza:
35%

55

Akkor ennyi erővel nem lehetne egy haztartason belül két embernek tartózkodnia.A "Covid" levegőben is terjed,tehát ha egy légtérben vagyok jó távol egymástól pár órán belül elkapjatok a "vírust" egymástól meg akkor is ha van maszk rajtatok.Ez hivatalos verzió úgyhogy. Ne rétegjel már ennyire a vírusoktól főleg egy olyantol ne ami nem is létezik

2021. jan. 15. 17:38
 58/70 anonim ***** válasza:
0%
Nem rettegek, mi tavaly és ezelőtti ősszel télen sem szoktuk agyonpuszilgatni a családtagjainkat, főleg ha valamelyikünk náthás vagy mondjuk náthás-köhögős. Tavasszal nyáron majd bepótoljuk. Az influenza is tud kellemetlen lenni, a covidot meg még alig ismerjük. Az oviban is szr volt régebben ha beküldik a beteg gyereket aztán fél csoport mehet a dokihoz.
2021. jan. 15. 18:18
 59/70 anonim ***** válasza:
67%
57 Nem mindegy hogy mennyi vírust kapsz egyszerre. Ha kapsz egy keveset lehet enyhe tüneteid lesznek. Levegőben távolról biztos nem jut rád olyan sok, attól nem kell félned.
2021. jan. 15. 18:25
 60/70 anonim ***** válasza:
0%

58

Na látod ezzel én is pontosan így vagyok.Ha beteg voltam akkor nemhogy nem pusziltam mást de még a barátnőmnek is azt mondtam hogy ne találkozzunk,pedig akkor még nem volt ez a Covid mizéria.

Bár sose voltam influenzás hallottam róla rémtorteneteket így remélem sose leszek influenzás.Bar az se jó amikor tiszta lázas,taknyos stb beteg vagy

2021. jan. 15. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!