Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit kéne tenni az ilyen...

Mit kéne tenni az ilyen oltásellenesek ellen?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jan. 8. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
24%
Még annyit, aztán befejezem, mert nem vitatkozom már, mert semmi értelme. Lehet, hogy ebben az országban lassabban fogjuk észrevenni, mint nyugaton, de itt is ugyanazt akarják megcsinálni, mint bárhol a világon.
2021. jan. 10. 18:45
 42/70 anonim ***** válasza:
76%

#40 ó igazán.

Csinálok egy pártot aminek csak 1 célja lesz. Kormányra kerülés esetén tökéletes visszaállitaná a járvány előtti életet. Nem tudom mennyi esélyem van nyerni.

De nem fogom feladni. Én nem mondok le a régi életemről.

2021. jan. 10. 19:14
 43/70 anonim ***** válasza:
57%
Én csak azt nem értem, hogy azokra akik csak szimplán normális ember módjára betartják a megelőző intézkedéseket, nem őrjöngenek a celofánsapkájukba mindenféle összeesküvés elmélettől zavaros beteg elmével, miért azokra akarják ráfogni hogy ők "rettegnek"? :D
2021. jan. 10. 19:18
 44/70 anonim ***** válasza:
33%

Hát ez az. Az összeesküvés elméletekben hívők az igazi rettegők. Mindig más adja a rettegésük tárgyát. Mert rettegnek a "zsidó maffiától", a "pénzhatalmi világelittől", "az űrlényektől", meg a "gyíkemberektől". Most jelenleg a vakcina adja a rettegés tárgyát, hisz felesleges hisztizés, meg cirkusz nélkül túl unalmas lenne az élet.

2021. jan. 10. 19:21
 45/70 anonim ***** válasza:
37%
Az 5G-t kihagytad.
2021. jan. 10. 19:28
 46/70 anonim ***** válasza:
90%
"szimplán normális ember módjára" mondjuk ez elég paradox. Normális ember nem szimplán tartja be, hanem azért mert muszáj, főleg azokat amik baromságok. Ha az összes szabálynak lenne értelme, akkor mindenki szimplán tartaná be, így meg nem olyan szimplán.
2021. jan. 10. 22:49
 47/70 anonim ***** válasza:
32%

27

Milyen kuruzslokrol beszélsz? Ugyanolyan szakemberek mint azok akik a rendszert szolgálják.Ja hogy te azért nevezés őket kuruzslonak mert van lelkiismeretük és nem a rendszert szolgálják?Mostmár értem

A maszkkal még sokat érsz el.Egy sál több védelmet nyújt de az persze nem tenne jót a maszk biznisznek.Nem látod hogy mire megy ki a játék...

2021. jan. 11. 18:01
 48/70 anonim ***** válasza:
80%

@18:01

Gondolom azért nevezik kuruzslónak őket mert azok.

Lehet hogy van ezeknek az embereknek valamilyen egészségügyhöz kapcsolódó végzettségük, de ha megnézed a karrierútjukat, akkor látható, hogy hamis kártyás szélhámosokról van szó.

Gödény György 2018-as választásokkor kamupárt arca, 150 milliós pártfinanszírozási pénzek tűntek el a kezei között.

Lenkei scientológia szektás botrányhős kuruzsló, többször büntették már meg a cégeit, vitaminbizniszben utazik mint görény.

Tamási, rendszeresen tűnik fel a hülyeségeivel a VNTV médiumon, ahol napmaglátótól kezdve mindenféle kuruzsló és futóbolond megjelenési felülete. Illetve köthető hozzá az Ájurvéda nevezetű keleti kuruzslás is.

Hát talán ezért. :)

2021. jan. 11. 18:11
 49/70 anonim ***** válasza:
25%

Mert kuruzslók, ilyen egyszerű. De tudom, gyóccccerlobbiiiii az igazi kamuzó társaság. Meg az ötgéééélobbiiii..

2021. jan. 11. 18:16
 50/70 anonim ***** válasza:
86%

48

Ezeket a "kuruzslokat" szándékosan lejaratjak mert nem a rendszerhez tartoznak.Ha megnéznénk a rendszer tagjainak a bűneit akkor a "kuruzslok" bűnei jócskán eltörpülnenek a "kuruzslok" bűnei mellett.Ettol függetlenül ők is szakemberek

2021. jan. 11. 18:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!