#40 ó igazán.
Csinálok egy pártot aminek csak 1 célja lesz. Kormányra kerülés esetén tökéletes visszaállitaná a járvány előtti életet. Nem tudom mennyi esélyem van nyerni.
De nem fogom feladni. Én nem mondok le a régi életemről.
Hát ez az. Az összeesküvés elméletekben hívők az igazi rettegők. Mindig más adja a rettegésük tárgyát. Mert rettegnek a "zsidó maffiától", a "pénzhatalmi világelittől", "az űrlényektől", meg a "gyíkemberektől". Most jelenleg a vakcina adja a rettegés tárgyát, hisz felesleges hisztizés, meg cirkusz nélkül túl unalmas lenne az élet.
27
Milyen kuruzslokrol beszélsz? Ugyanolyan szakemberek mint azok akik a rendszert szolgálják.Ja hogy te azért nevezés őket kuruzslonak mert van lelkiismeretük és nem a rendszert szolgálják?Mostmár értem
A maszkkal még sokat érsz el.Egy sál több védelmet nyújt de az persze nem tenne jót a maszk biznisznek.Nem látod hogy mire megy ki a játék...
@18:01
Gondolom azért nevezik kuruzslónak őket mert azok.
Lehet hogy van ezeknek az embereknek valamilyen egészségügyhöz kapcsolódó végzettségük, de ha megnézed a karrierútjukat, akkor látható, hogy hamis kártyás szélhámosokról van szó.
Gödény György 2018-as választásokkor kamupárt arca, 150 milliós pártfinanszírozási pénzek tűntek el a kezei között.
Lenkei scientológia szektás botrányhős kuruzsló, többször büntették már meg a cégeit, vitaminbizniszben utazik mint görény.
Tamási, rendszeresen tűnik fel a hülyeségeivel a VNTV médiumon, ahol napmaglátótól kezdve mindenféle kuruzsló és futóbolond megjelenési felülete. Illetve köthető hozzá az Ájurvéda nevezetű keleti kuruzslás is.
Hát talán ezért. :)
Mert kuruzslók, ilyen egyszerű. De tudom, gyóccccerlobbiiiii az igazi kamuzó társaság. Meg az ötgéééélobbiiii..
48
Ezeket a "kuruzslokat" szándékosan lejaratjak mert nem a rendszerhez tartoznak.Ha megnéznénk a rendszer tagjainak a bűneit akkor a "kuruzslok" bűnei jócskán eltörpülnenek a "kuruzslok" bűnei mellett.Ettol függetlenül ők is szakemberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!