Én az összes embert aki megtagadja az oltást megkötözném és annyiszor vernék rá egy ostorral ahány halálos áldozata volt itthon a koronavírusnak.
2021. jan. 9. 22:43
22/70 anonim válasza:
Szuper, hogy meg sem kérdeznéd tőlük miért tagadják meg. Közveszélyes vagy.
2021. jan. 9. 22:45
23/70 anonim válasza:
21
Akkor egyszer se vernel rájuk? Észlény
2021. jan. 9. 22:45
24/70 everlight válasza:
A vakcina is csak egy termék akár egy porszívó aki nem akarja az ne vegye,semmi garancia nincs rá hogy nem méreg van benne
2021. jan. 9. 22:49
25/70 anonim válasza:
Azért ez meg a másik véglet. Nyilvánvaló, hogy például nem fog mindenkinek jutni sem vakcina, de te már korbáccsal veretnél embereket. Ugyanolyan seggagy vagy, mint az oltásrettegök, meg a vírustagadó konteósok.
2021. jan. 9. 22:50
26/70 anonim válasza:
25
De persze te vagy az értelem csúcspontja kedves virusrettego barátom!
2021. jan. 9. 22:53
27/70 anonim válasza:
Valahogy értelmesebbnek gondolom magam, mint azok, akik kanyar nélkül benyelnek kuruzslók hülyeségeit. És nem vagyok vírusrettegő, csak a normalitás talaján mozgok. Tisztában vagyok vele, hogy nem csak jogaim, hanem kötelezettségeim, társadalmi felelősségvállalási szerepem is van, így felveszem azt a nyomorult maszkot, ha kell, meg nem mászkálok el másokhoz.
Komolyan, mit csinálnátok, ha háború lenne?
2021. jan. 9. 23:47
28/70 anonim válasza:
Jézusom komolyan. Milyen háború. Ha nincsenek kretének, nincsen háború, ez ennyire egyszerű. Nem büszkélkedned kellene azzal hogy a háború a természetes közeged.
2021. jan. 9. 23:56
29/70 anonim válasza:
Egyébként igen a szélsőségek a rosszak, ezen kívül a túlkapások. Minél kevesebb ember van hülyének nézve, annál nagyobb a társadalom egyetértése. Meg lehet hallgatni a szélsőségeket is, de nem szabad hagyni hogy azok egyfolytában picsogjanak és elnyomják a józan hangokat.
2021. jan. 9. 23:59
30/70 anonim válasza:
Nem a háború a természetes közegem, csak felhoztam példának. Azért kiforgatni a szavakat! Ember! Úgy hisztiztek, mintha az lenne, és tömeges dezertálásra készülnétek, vagy sztrájkolni akarnátok. Ki kell ezt a helyzetet bírni, el kell viselni ezeket az ínséges időket, és kész. Most azzal, hogy háborogsz/háborogtok a korlátozás ellen, nem lesz jobb, se nektek, sem másnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!