Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A lakótelepeken élő fideszes...

A lakótelepeken élő fideszes szavazók! Miért szavaztok egy olyan pártra, amely lemondott a panelházak felújításáról, élhetőbbé tételéről?

Figyelt kérdés

Az tény, hogy látványosan kivonult a kormány erről a területről, ahogy a Fidesz hatalomra került 10 éve egyből le is állította a panelprogramot. Mondanom se kell mennyire jó dolog volt ez, szerintem sokat javított az életminőségen,rezsiköltségen, és látványra is teljesen más egy ilyen szépen felújított lakótelep, sokat dob rajta a régi depressziós betonszürke kinézethez képest, higgyétek el sokat számít annak aki ott él és ezt bámulja minden nap. Ahhoz képest hogy ez milyen nagy hatással volt milliók mindennapi életére, nem volt olyan iszonyatosan megterhelő a

költségvetésre,(+ egy részét amúgy is a lakók fizették) szóval ez sem lehet indok, Miskolcon ahol én élek, pl csak a stadion + Diósgyőri vár felújítási költségeiből meg lehetett volna csinálni a panelek nagy részét, de ez láthatóan nem fontos a kormánynak. Szóval a kérdésem adott, hogyan éli meg ezt a fájó cserbenhagyást egy panelben élő, aki Fidesz szavazó? Csak érzékeltetésképpen: [link] helyett [link]

2020. dec. 22. 09:39
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
#8 Ne itt komolytalankodj, kb 2012-re kifutott a régi panelprogram, mindenki láthatja hogy azóta nincsenek tömeges felújítások..
2020. dec. 22. 12:14
 12/45 anonim ***** válasza:

#11 Belinkeltem neked a cáfolatát, erre folytatod a hülyeséget.

A panelprogramot nem állították le. 2015-ig ment a panel II program, utána indult a Széchenyi 2020 keretében az összes többi azóta is folyó energetikai korszerűsítési program.

2020. dec. 22. 12:18
 13/45 A kérdező kommentje:
#12 Fölösleges linkelgetni, aki nem vak, látja hogy nincsenek már felújítások, de te biztos vak vagy,külföldön élsz, vagy nem mész ki a lakásodból, ezért tessék, én is küldök neked linket: [link]
2020. dec. 22. 12:22
 14/45 A kérdező kommentje:
A fideszes válaszolók kérem ne csúsztassanak, annak a mostani támogatásnak köze nincs a panelek rehabilitációjához, rendbetételéhez,nem ez volt a kérdésem, hanem, megismétlem: Miért szavaztok egy olyan pártra, amely lemondott a panelházak felújításáról, élhetőbbé tételéről?
2020. dec. 22. 12:24
 15/45 anonim ***** válasza:
#7! Mert valami fideszes apparatcsik fog dönteni erről az alapján, hogy ki jó elvtár és ki nem. Ismerem a rendszert, amit építettek. Valahogy mindig az elvtársak kapnak mindent.
2020. dec. 22. 12:38
 16/45 anonim ***** válasza:
A panelházakat kivülről kell rendbe tenni. Az meg 200-300 milliós költséggel vállalják csak. Nálunk is adtak ajánlatot. 20 évig ellene lakásonként fizetni a hitelt. A sok idős ember meg ezt nem tudja vállalni, mert annyira kevés a nyugdíj.
2020. dec. 22. 13:02
 17/45 A kérdező kommentje:
így van, ezért volt annyira fontos az állami támogatás.
2020. dec. 22. 13:04
 18/45 mindentudó99 ***** válasza:
70%
#15 Ja értem azt hittem valami komoly embertől kérdeztem de ilyen válasz után vedd ùgy hogy nem is szóltam. Van jó pár ismerősöm aki igénybe vett ilyen olyan csalátámogatást. Csok , babaváró stb. De nem emlìtették hogy párttagkönyvet kértek volna tőlük.
2020. dec. 22. 13:07
 19/45 anonim ***** válasza:
17: Állami támogatást magánszemélyként veszel fel a saját lakásod felújításra és nem a panelház felújítására, tehát semmi értelme nincsen. 6 millió amúgy is horribilis összeg, senki se venne fel annyit. Felvehetsz 500 ezret is amúgy gondolom. 6 millióból felújítani eléggé durva. Mit szeretne? 2 milliós TV-t nagyon faja kis hangrendszerrel? :D 500e- 1 millióig megvan kompletten egy lakás felújítása.
2020. dec. 22. 13:14
 20/45 anonim válasza:

Saját szememmel látom, hogy 3. és 4. kerületben folyamatosan szigetelnek házakat. És nem 1-1 panelházról beszélek, de biztos a sok fideszes le van fizetve (ahogy én is, ezért a kommentért) az ellenzék, meg mindent jól csinál mindig. Ja bocs Feri...

Picit utána néznétek, 2 gyereknél már azért jelentős összeget engednek el. Szüjjél csaje, mongya a kómány. 2 gyerek max gombfoci csapatot tudna alkotni.

2020. dec. 30. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!