Milyen érveket, illetve ellenérveket tudtok mondani?
Nem értem, mit írtál... írd le érthetően
Ha szerinted 50% esély van arra, hogy meleg legyen valaki, mert 2 lehetséges végkifejlet van (igen-nem), akkor ennyit is ér a véleményed. lol Azért a valószínűségszámítás és a logika középiskolás tananyag. 50%-os esély mellett a társadalom fele meleg lenne az ég szerelmére.
38: szóval a hetero szülők esetén 50%, holott egyik szülő se homo, homo nevelőszülők esetén több, mert mindkettő homo és ez persze vitathatatlan... Nekem nem tűnik túl logikusnak.
Na most ha valóban 50-50 lenne, akkor az emberek fele homo lenne, csak jelzem.
Miért nevetséges vitatni? Én pont az ellenkezőjét hallottam...alá tudod esetleg valamilyen tanulmánnyal támasztani?
"Ezt a háborús és elvált, egyedül neveli hasonlatot én sem értettem igazán."
Az egyszülős hasonlatok annak apropóján jöttek elő, hogy valaki azt mondta a gyerek így nem fog kapni rendes anyai, vagy apai példaképet az életében. A realitás viszont az, hogy számtalan eset volt, hogy tényleg nem kaptak ilyen példaképet és még melegnek sem kellett lennie hozzá senkinek.
Tényleg más hatása lehet egy meleg szülőpárosnak, de az eddigieket áttekintve nem ott keresendő a válasz, hogy akkor most kit hívna anyának/apának.
"Mindkettő meleg, ezért sokkal valószínűbb, hogy a gyerek is az lesz. Ezt vitatni szerintem nevetséges."
Tudod azért van a tudomány, hogy ne kelljen adhoc "így tűnik számomra logikusnak" dolgokra támaszkodni. Támaszd alá ezt, vagy egyszerűen fogadd el, hogy más a realitás.
"Miután vannak egyszülős családok és azoknak a gyerekei is normálisan feltudnak nőni, egyszerűen jelentsük ki, hogy nem tragédia, ha nincs klasszikus anya, vagy apa példakép a gyerek életében."
Erről kérdezd meg azokat a gyerekeket, akik apa/anya nélkül nőnek fel. Nagyon konnyű beszélni róla, ha megélni nem nekünk kell.
"Hogy mit gondol a gyerek? Valószínűleg nem fogja megérteni az elején. Ahogy azt sem szokták megérteni, ha elváltak a szülei, vagy csak anyja/apja van. Vagy ahogyan azt sem, hogy neki miért nem lehet most kistesója."
És azt sem fogja megérteni, hogy neki most fiúkkal vagy lányokkal kell "úgy" barátkozni, mert otthon ezt látja, máshol meg azt.
"A természet rendjébe ezek a negatívumok is helyet foglalnak."
Ennyivel elintézni a gyerekek lelki terrorizálásának kérdését... szerinted hány ember lett depressziós iskolai bántalmazás alatt? Hány embernek okozott traumát az iskolai bántalmazás? Hányan lettek alkoholisták, kábítószerfüggők iskolai bántalmazások miatt? És akkor annyi a hozzáfűzni való, hogy ez a természet rendje? Hát szívből gratulálok!!..
"Egészség, vagyoni biztonság és szeretet, ha ez a három megvan, akkor meleg szülőkkel is a top 10%-ba tartozhatnak a gyerekek."
A lelki betegek listáján szintén ilyen jól szerepelhetnének, pontosan amiatt, amit leírtál.
"hagyjuk az örökletes testi fogyatékkal élőket utódot nemzeni, pedig ott garantált egy élet elcseszése, mégha meg is tanulja a dolgok pozitív oldalát nézni."
Miért lenne elcseszett? Mi az értéktelen szerinted egy fogyatékos életében?
"50%-os esély mellett a társadalom fele meleg lenne az ég szerelmére."
Tegyük fel idehaza vagyunk 10 millióan. Akkor lenne a fele társadalom homo, ha minden második ember homo lenne. Az 50% esély nem azt jelenti, hogy az emberek 50%-a homo. Azt jelenti, hogy maga a homoszexualitás esélye ugyanannyi, mint a heteroszexualitásé. Egy ember vagy tudomásul veszi a biológiai nemét, vagy nem. Ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!