Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen érveket, illetve...

Milyen érveket, illetve ellenérveket tudtok mondani?

Figyelt kérdés
Arra vonatkoztatva, hogy az azonos neműek nevelhessenek gyermeket, illetve ne nevelhessenek? Mik az érveitek mellette, illetve ellene?
2020. dec. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
40%

10

Megint értelmes vagy. :D

2020. dec. 16. 20:18
 12/58 A kérdező kommentje:
Én nem ellenzem, csak ahogy fentebb is írtam, a gyerek szemszögéből próbálom megközelíteni a dolgot. Pl kit hívjon apának és kit anyának?
2020. dec. 16. 20:19
 13/58 anonim ***** válasza:
20%

9-es ertesitelek:

Az ember nem tud repulni ... ezert csinal maganak repulot.

Az embernek nincs gyereke ... ezert csinal maganak gyereket.

Ha a melegek is tudnak csinalni maguknak?! ... Hajra!

2020. dec. 16. 20:19
 14/58 anonim ***** válasza:
73%

13

Nem minden heteró tud magának csinálni, akkor azok sem érdemelnek gyereket?

2020. dec. 16. 20:22
 15/58 anonim ***** válasza:
0%
Most ha igy lokdosodni akarsz, akkor jo ... nem is minden gyereknek az az apja, mint aki azt hiszi magarol. :)
2020. dec. 16. 20:31
 16/58 anonim ***** válasza:
10%
Bele sem gondol senki, hogy egy normalis hetero gyerek mit elhet at ket ratyi szulovel? Amikor csufoljak egesz eleteben es egyszer csak a nemi tudatara ebred? Mondjuk egy naci lelkuletu gyerek (kis Vona Gabor) ... kamaszodik es ket ratyi csavo az anyja, noi ruhaban :)))
2020. dec. 16. 20:35
 17/58 A kérdező kommentje:
Csak úgy sziporkáztok 😁
2020. dec. 16. 20:36
 18/58 anonim ***** válasza:
18%
Én sokat gondolkodok ezen a kérdésen hogy mi lehet az erkölcsös döntés, mert nem szeretném ha bárkinek is a jogai sérülnének, én szívesen megengedném hogy melegek nevelhessenek gyereket, csak mindig felmerül számomra egy kérdés: Hogy azzal a gyerekkel hogyan viselkednének a többi gyerekek az iskolában, mert ugye tudjuk hogy a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni.
2020. dec. 16. 20:44
 19/58 A kérdező kommentje:
Ha a gyereknek azt mondják, hogy szeretnék beszélni az anyukáddal, akkor honnan tudja melyiküknek kell szólnia? 🤔
2020. dec. 16. 20:45
 20/58 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a legoptimálisabb az lenne, ha mindenki egy szerető, klasszikus felállású családban nőne fel.

De ez sajnos csak keveseknek adódik meg:

-rengeteg gyereknek válnak el a szülei

-másoknak ugyan együtt élnek a szülei, de a szeretet apró nyomokban sincs jelen a családban

-vannak akiknek szimplán semmi érzéke a gyerekneveléshez és így mérgező szülőként megkeserítik a gyerek életét

-vannak akik megárvulnak

És rengeteg gyerek él nevelő otthonokban, ahol semmilyen családi modellt nem látnak.

Na most ezeknél az opcióknál mind optimálisabb az, ha a gyereket egy homoszexuális, de szerető és értelmes pár nevel. Annak a gyereknek, akinek a szülei meghaltak vagy sose ismerte őket, vagy olyan rosszak voltak a körülmények, hogy kiemelték a családjából, szerintem legyen az a legkisebb problémája, hogy minek nevezi a nevelőszüleit, ha amúgy egy szerető, támogató közeget tudnak neki biztosítani.

2020. dec. 16. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!