Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik az az ország, ahol a...

Melyik az az ország, ahol a romákat sikerült integrálni a többségi társadalomba?

Figyelt kérdés
Ha tudtok ilyen helyről írjátok meg! Ha pedig nincs ilyen ország, akkor mi miért költünk akár egy forintot is rájuk? Én nem szoktam pénzt lehúzni a wc-n. A kormányunk miért teszi?
2010. aug. 12. 15:03
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen hely!
2010. aug. 17. 15:02
 32/52 anonim ***** válasza:
84%
12:05 - Semmi közöd hozzá, milyen iskoláim vannak, lehet, hogy jobbak, mint neked, de az biztos, hogy nagy tudású tanáraim voltak és olvastam a témákról, ha nem is pont ugyanaz, de részben hasonló a helyzet, mindkét csoportnak volt egy korábbi életformája, tipikus mesterségekkel, tevékenységekkel, és volt-nincs, aki akart és tudott, az már alkalmazkodott és megtalálta a kiutat, ami neki is jó (nem mindenki), de nem kell ahhoz cigánynak születni, hogy valaki tolvaj léhűtő legyen (a Parlament tele van ilyen emberekkel, de mégse mind cigány származású).
2010. aug. 17. 15:12
 33/52 anonim ***** válasza:
32%
az utolsó hozzászólásoddal csak jobban bebizonyítottad, hogy iszonyúan buta vagy. ennyi.
2010. aug. 17. 15:23
 34/52 anonim ***** válasza:
14:02 Nem, nem voltak tele a börtönök, sőt bűnözés sem volt és a cigányok tartották el a magyarokat. Akkor sem kaptak ingyen lakásokat, ahogy most sem és mindenki cigány szomszédra vágyott, ahogy most is.
2010. aug. 17. 15:33
 35/52 anonim ***** válasza:
ez az utolsó hozzászólás vicces lenne, de szomorú, mert szerintem te komolyan gondolod :D
2010. aug. 17. 15:42
 36/52 anonim ***** válasza:
Reagálás volt az egyik előző hozzászóláshoz (ott az időpont is). Egyáltalán nem gondoltam komolyan. Te most komolyan azt hiszed, hogy komolyan gondoltam? Ezt nem mondhatod komolyan.
2010. aug. 17. 15:49
 37/52 anonim ***** válasza:
91%

15.33

Én arra emlékszem, hogy húsz éve minden cigánytelepen volt élelmiszerbolt, az elé hajnali 2-3-kor kirakták örizetlenül a friss kenyeret és tejet, tejtermékeket.

A boltos meg odament 5-kor nyitni, és hiánytalanul megtalált mindent. Ha pedig valaki elvett valamit, akkor otthagyta az árát.

Igy volt ez máshol is, az egész ország összes élelmiszerboltjában.

Kiváncsi vagyok ma meg mernék-e ezt csinálni akár egy teljesen cigánymentes településen.

Gondolkozz e rajta, van benne bőven tanulság, tisztességről, biztonságról, szegénységről

Ha nem hinnéd el amit irtam, kérdezd meg a szüleidet.

Ha esetleg mást mond, akkor hazudik

2010. aug. 17. 15:52
 38/52 anonim ***** válasza:

Nem kell megkérdeznem a szüleimtől, mert a Kádár rendszerben nőttem fel, sajnos nem vagyok már mai csirke. Néztem rendszeresen a Kék fényt, és olvastam újságokat is. Az tény, hogy nem voltak ennyire szabadjára engedve, de akkor is belőlük termelődött ki a legtöbb bűnöző. Egy akkori rendőr is mondta a TV-ben (nemrég), hogy a rendőrségen volt kifejezetten "cigányvonal". Ez azt jelentette, hogy külön csapatot kellett létrehozni, mert biza annyian voltak.

Ezt a wiki írja a cigánybűnözésről:

A szó a Kádár-rendszerben a rendőri, hatósági, kriminológiai szókincs részét képezte, a rendszerváltás óta használatát általában kerülik

2010. aug. 17. 16:03
 39/52 anonim ***** válasza:
Nem szeretem ezt az erőszakos integrálást. Olyan, mintha farkasok közé be akarnál nyomni egy bárányt. Vagy medvék közé az embert. Ugyanez: európaiak közé cigányokat, arabokat, négereket, mongolidokat. És fordítva. Mindenki szépen maradjon a helyén, és nem lesz galiba.
2010. aug. 17. 16:49
 40/52 anonim ***** válasza:
Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogyha két erősen eltérő kultúrát egymásba akarsz gyúrni, abból lesz a gyűlölködés. De hasonló kultúrák nyugodtan tudnak egymással keveredni, minden gond nélkül (pl. európai nemzetek egymással, távol-keleti nemzetek egymással, afrikai törzsek egymással...)
2010. aug. 17. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!