Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik az az ország, ahol a...

Melyik az az ország, ahol a romákat sikerült integrálni a többségi társadalomba?

Figyelt kérdés
Ha tudtok ilyen helyről írjátok meg! Ha pedig nincs ilyen ország, akkor mi miért költünk akár egy forintot is rájuk? Én nem szoktam pénzt lehúzni a wc-n. A kormányunk miért teszi?
2010. aug. 12. 15:03
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Semelyik országban nem sikerült. Pont.
2010. aug. 12. 21:05
 22/52 clint ***** válasza:
95%
kedves zsóka ezzel nem értek egyet. Sajnos az az igazság, hogy léteznek segélyek, amikből ha egy magyar embernek nincs munkája lehet inkább kilakoltatja magát de a gyerekeinek vesz ételt. A cigányság gyakran több pénzt kap mint amennyiért dolgozom, nemegy ingyen lakik itt a lakótömbben is, míg nekem fizetnem kell a bért, nekik nem, és ahelyett, hogy tiszteletben tartanák ezt, egész éjjel hangoskodnak, állat módjára viselkednek, időseket is terrorizálják, benyitnak a lakásukba stb. A kis segély pedig nem a gyerek szájába, hanem gyakran játékgépekbe, és kocsmába megy. Sajnos manapság az a helyzet, hogy ha erről beszélni mer vki egyből rasszizmussal vádolják, holott a mostanában született cigánygyerekek javára válna ha tennének ez ellen. Ha nem lehet megoldani igenis itt is szigorubban kell fellépni, szigorítani kellene a börtönöket, visszatartani, ha a cigányok javára nem is, nagyapáink-anyáink és gyerekeink biztonsága miatt.
2010. aug. 12. 22:12
 23/52 clint ***** válasza:
71%

egyébként a legaljasabb dolog:

Mennek a betörések, holott a cigányasszonyok többsége 100 kg fölött van, mégis éhezik??? A legtöbben annyi aranyat hordanak magukon, hogy egy egész kertes házat vehetnék belőle vidéken.

2010. aug. 12. 22:15
 24/52 A kérdező kommentje:
Kedves tegnap 17:26! India? Ha Indiában sikerült őket a társadalom hasznos tagjaivá nevelni, akkor anno miért űzték onnan el őket? Lehet, hogy mégsem sikerült? Amúgy tudd, hogy egy indiait akkor tudsz a legjobban felidegesíteni, ha megölöd a tehenét, vagy lecigányozod.
2010. aug. 13. 10:57
 25/52 anonim ***** válasza:
Kedves ,,Tegnap 15:13, havítalak az nem integrálás hanem internálás volt.
2010. aug. 13. 12:51
 26/52 anonim ***** válasza:
Kedves Clint!A válaszom tisztelettel közelítem feléd .,Ezeket amit felsorolsz,részben igaz ,de tudod , ezt te is, ez nem a cigányság bűne .Sajnos nálunk Magyarországon elmúlt egy olyan rendszer ,amikor mindenkinek volt munkája ,Igen a segélyt másképp kellene osztani ,legalább úgy mint Romániába ,menyem oda való így tudok sok mindent, itt az a baj nálunk ,hogy szégyenlenek ,nagyjaink ,ha annak lehet nevezni őket ,tanulni olyan országoktól ahol ezek már megvannak oldva ,és jól működnek,pedig érdemes lenne .Nem üldözni kéne ,vagy talán tehetnek róla ,hogy cigánynak születtek? Én sem vagyok cigány párti, de ez már sok ez a támadás , azért vannak állítólag a Polgár mesterek , képviselőink,Városokban ,falukban ,hogy fel vállalják ezt a problémákat is ,ha te Polgármester lennél ,biztos tennél érdekükben,ezt lehet taglalni ,szítani a tüzet ,de ez nem megoldás !"Egy fecske nem csinál nyarat" Sajnos ránk illik a mondás "Akkor lesz Magyarországon rend Kánaán,ha majd minden ember egyaránt vehet a bőség kosarából "Hát sajnos erre Május 40 ig várni kell .üdv Zsóka
2010. aug. 14. 11:03
 27/52 anonim ***** válasza:
56%

"A Kádár-rendszerben volt munkájuk, a gyerekek jártak iskolába,és nem loptak!"

A Kádár rendszerben is velük voltak tele a börtönök. Látszik, hogy fogalmad sincs erről a korszakról.

2010. aug. 16. 22:10
 28/52 anonim ***** válasza:

"Ezeket amit felsorolsz,részben igaz ,de tudod , ezt te is, ez nem a cigányság bűne "

Akkor kinek a bűne? Az én anyám soha semmit nem kapott az államtól. Két gyerek mellett érettségizett le és végzett főiskolát. Én sem kaptam semmit az államtól és én is kisgyerek mellett járok fősulira. A cigányok ezt miért nem tudják megtenni? Igenis csak és kizárólag az ő hibájuk az, hogy ott tartanak, ahol tartanak.

2010. aug. 16. 22:13
 29/52 anonim ***** válasza:
0%

"Én nem védem őket, de hasonló a probléma velük, mint régebben az indiánokkal, belenyúltak az életükbe, az indiánokat is rezervátumba küldték, "

idáig ez a legtanulatlanabb, legbénább, legostobább indok amit hallottam a témában.

segítek kisgyerek (gondolom az érettségiig még nem jutottál el)

az indiánok a nagy Amerika kontinensen éltek, odament a fehér ember és kiirtotta őket, és bezárta őket.

hogy jössz te ahhoz, hogy párhuzamot vonj a cigányok felé ebből? a cigányok vándoroltak be az országokba, és nem mi mentünk oda hozzájuk. Tudod a vendégnek kell alkalmazkodni. Szép is lenne, ha fordítva lenne ahogy te mondod, hogy jövünk mi ahhoz, hogy ha idevándorol egy külföldi, akkor rákényszerítsük a saját törvényeinket ugye? öregem...

2010. aug. 17. 12:05
 30/52 anonim ***** válasza:

A tegnap estinek megjegyezném, hogy a Kádár-rendszerben nem voltak tele a börtönök.

Sem cigánnyal, sem mással.

2010. aug. 17. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!