Melyik az az ország, ahol a romákat sikerült integrálni a többségi társadalomba?
egyébként a legaljasabb dolog:
Mennek a betörések, holott a cigányasszonyok többsége 100 kg fölött van, mégis éhezik??? A legtöbben annyi aranyat hordanak magukon, hogy egy egész kertes házat vehetnék belőle vidéken.
"A Kádár-rendszerben volt munkájuk, a gyerekek jártak iskolába,és nem loptak!"
A Kádár rendszerben is velük voltak tele a börtönök. Látszik, hogy fogalmad sincs erről a korszakról.
"Ezeket amit felsorolsz,részben igaz ,de tudod , ezt te is, ez nem a cigányság bűne "
Akkor kinek a bűne? Az én anyám soha semmit nem kapott az államtól. Két gyerek mellett érettségizett le és végzett főiskolát. Én sem kaptam semmit az államtól és én is kisgyerek mellett járok fősulira. A cigányok ezt miért nem tudják megtenni? Igenis csak és kizárólag az ő hibájuk az, hogy ott tartanak, ahol tartanak.
"Én nem védem őket, de hasonló a probléma velük, mint régebben az indiánokkal, belenyúltak az életükbe, az indiánokat is rezervátumba küldték, "
idáig ez a legtanulatlanabb, legbénább, legostobább indok amit hallottam a témában.
segítek kisgyerek (gondolom az érettségiig még nem jutottál el)
az indiánok a nagy Amerika kontinensen éltek, odament a fehér ember és kiirtotta őket, és bezárta őket.
hogy jössz te ahhoz, hogy párhuzamot vonj a cigányok felé ebből? a cigányok vándoroltak be az országokba, és nem mi mentünk oda hozzájuk. Tudod a vendégnek kell alkalmazkodni. Szép is lenne, ha fordítva lenne ahogy te mondod, hogy jövünk mi ahhoz, hogy ha idevándorol egy külföldi, akkor rákényszerítsük a saját törvényeinket ugye? öregem...
A tegnap estinek megjegyezném, hogy a Kádár-rendszerben nem voltak tele a börtönök.
Sem cigánnyal, sem mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!