Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek én vagyok a...

Szerintetek én vagyok a hülye, hogy véleményem szerint az egyik legjobb intézkedés a konditermek bezárása?

Figyelt kérdés

Megkaptam a nézetemért azt a baromságot egy gyúróstól, hogy nem szeretek edzeni. Ameddig nyitva voltak a termek lejártam, viszont lelkiismeret furdalással, hogy járványkor teszem. Így, hogy nem lehet eddzem otthon, vannak súlyzórudaim, tárcsáim, futni is járok (lelkiismeret furdalás nélkül). Szóval ez az a nagy "nem szeretsz edzeni", amit megkaptam. Szerintem nagyszerűen lehet edzeni és egészségesnek is lenni terem nélkül, csak így legalább nem tömegben edz az ember, ahol a járvány is terjed. Az is zavar, hogy tombol egy világjárvány, ami tömegben terjed mégis a legtöbben mintha az ég világon semmi baj nem lenne, tömegben edzenek és bele se gondolnak abba, hogy ez éppen tömegben terjed. Ráadásul az a hülye, aki szerint nem kéne tömegbe menni járványkor, ami tömegben terjed. LOL

Miért ne lehetne egészségesnek lenni? Miért ne lehetne edzeni? Miért nem veszélyes tömegben lenni? Konkrétan a bevásárlással teszik egy szintre a konditerem fontosságát az emberek (nem mindenki).

2020. nov. 28. 12:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Az bizonyított, hogy a rendszeres sport erősíti az immunrendszert. Innentől igen, akár súlyozással is erősíteni tudod az immunrendszered.

[link]

És igen, nálad nagyon komoly gondok vannak, és az a legrosszabb, hogy a legtöbb rettegő nagyjából hasonló agyi, és információs szinten lehet, mint te.

2020. nov. 29. 22:47
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

A sportolás erősíti az immunrendszert, ez nem volt kérdés. Attól viszont, hogy valaki lejár a gymbe hetente 1-2 alkalommal súlyokat emelgetni, attól nem lesz ellenálló a covid ellen. És nem fog erősödni az immunrendszere. Ahogyan attól se ha felül otthon a szobakerékpárra és teker hetente 5km-t. A rendszeres, intenzív sport évek után valamennyire erősíti az immurendszert, ennek az ellenkezőjét senki sem állította.

Hiába hajtogatod, hogy "rettegő", attól még értelme nem lesz. Hogy jön ide az, hogy aki a hülyeségeket megcáfolja, az rettegő? Jól hangzik a vírustagadóknak, meg azoknak, akik attól is pánikba esnek és tüntetni akarnak, hogy egy kis textildarabot kell a szájuk elé rakni, de ez csak az ilyenek szellemi "színvonalát" mutatja.

Ráadásul legalább elolvashatnád amit linkelsz és nem csak a nagybetűvel írtakat. A versenysport pont hogy növeli a betegségek kockázatát (segítek még mielőtt még jobban lejáratnád magadat: a törés, ficam, húzódás nem betegség).

2020. nov. 29. 22:59
 33/34 anonim ***** válasza:
64%

Aha, tehát ha valaki rendszeresen lejár a gym-be vagy rendszeresen teker, az nem ér semmit, csak az ér valamit, ha rendszeresen sportol. Mi van? Nem veszed észre, hogy önmagadnak mondasz ellent egy bekezdésen belül?

Egy másik öngól: a versenysport, ami tényleg nem feltétlen az egészségről szól, pont hogy most is mindenféle korlátozás nélkül űzhető.

A vírustagadó és az indokolatlanul pánikoló között pedig van még jó pár fokozat. Nyilván szerinted Magyarországon két héttel ezelőttig mindenki vírustagadó volt, beleértve a kormányt, mert alig volt korlátozás, pedig szeptember óta naponta dőltek meg a rekordok.

2020. nov. 29. 23:08
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

Hol írtam én azt, hogy nem ér semmit? Olvasd már el. Na jó, segítek, bemásolom újra: "A rendszeres, intenzív sport évek után valamennyire erősíti az immurendszert, ennek az ellenkezőjét senki sem állította." Évek alatt. Ha évekig, rendszeresen sportol. Nem akkor ha csinálja pár hónapig vagy akár 1 évig, hetente 1-2-szer, úgy-ahogy. És még a rendszeres sportolás se erősíti annyira, hogy tuti ellenállni fog akár a covidnak, akár másnak. Meg se nézted a linkelt cikekket, amiben egy triatlonos, egy csupaizom sportoló és egy 26 éves egyetmista lacrosse sportoló majdnem belehalt a covidba. Direkt linkeltem neked egy testépítő-szerűséget is, mert gondolom, hogy neked az a fontos, az a mérték.

Na, részemről le is zártam, izomagyú szintjére nem szoktam lesüllyedni, mégis sikerült.

2020. nov. 29. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!