Szerintetek én vagyok a hülye, hogy véleményem szerint az egyik legjobb intézkedés a konditermek bezárása?
Megkaptam a nézetemért azt a baromságot egy gyúróstól, hogy nem szeretek edzeni. Ameddig nyitva voltak a termek lejártam, viszont lelkiismeret furdalással, hogy járványkor teszem. Így, hogy nem lehet eddzem otthon, vannak súlyzórudaim, tárcsáim, futni is járok (lelkiismeret furdalás nélkül). Szóval ez az a nagy "nem szeretsz edzeni", amit megkaptam. Szerintem nagyszerűen lehet edzeni és egészségesnek is lenni terem nélkül, csak így legalább nem tömegben edz az ember, ahol a járvány is terjed. Az is zavar, hogy tombol egy világjárvány, ami tömegben terjed mégis a legtöbben mintha az ég világon semmi baj nem lenne, tömegben edzenek és bele se gondolnak abba, hogy ez éppen tömegben terjed. Ráadásul az a hülye, aki szerint nem kéne tömegbe menni járványkor, ami tömegben terjed. LOL
Miért ne lehetne egészségesnek lenni? Miért ne lehetne edzeni? Miért nem veszélyes tömegben lenni? Konkrétan a bevásárlással teszik egy szintre a konditerem fontosságát az emberek (nem mindenki).
"Te idióta, mégis hogy lenne bizonyítékom? "
Gondoltam a téma szakértőjeként olvastál tanulmányokat, amik kimutatják, mennyire veszélyes egy edzőterem. Vannak ilyenek szép számmal mindenféle helyiségekről, közlekedési eszközökről.
"Engem alapjáraton zavar, hogyha valaki fittyet hány a helyzetre és tömegbe megy. Lehet ez edzőterem, buli, akármi"
Edzőterem vagy buli, igen ez két tök ugyanolyan szituáció. Jártál már te egyáltalán edzőteremben? Vagy buliban? Mert az írásaidból nem az jön le. Egy súlyokkal edző emberhez másfél méternél közelebb menni alapesetben is balesetveszélyes, tehát hogy is képzeled el a tömeget a termekben?
19 "Egyébként egy egészséges immunrendszer, ami megfelelő mennyiségű sporttal és egészséges táplálkozással van támogatva sokkal jobban ellenáll többek között a COVID-nak is"
Aha, azért lettek válogatott kézilabázók, focisták (nem csak a kétballábas magyarok), úszók, stb. ugyanúgy covidosak, mert az immunrendszeren múlik. Mintha minden vírust csak úgy egyszerűen le tudna győzni az immunrendszer és csak a dagadtak, lusták meg az öregek és betegek kerülnének bármilyen vírusos fertőzéssel kórházba...
"Aha, azért lettek válogatott kézilabázók, focisták (nem csak a kétballábas magyarok), úszók, stb. ugyanúgy covidosak"
És hányan voltak közülük súlyos betegek, netán haltak meg? Az erős immunrendszer nem azt jelenti, hogy nem kaphatod el a vírust, hanem hogy könnyen átvészeled.
" dagadtak, lusták meg az öregek és betegek kerülnének bármilyen vírusos fertőzéssel kórházba"
Hát pedig ez így van, bár most nyilván előhúzol majd egy ellenpéldát, hogy volt 1 beteg a 100-ból aki nem volt öreg meg dagadt meg bagós, azt mégis kórházba került.
Nyilván egy rakás példa van, a többmillió kórházba került közül, sőt a halottak között is rengeteg fitt, egészséges ember volt. Nem fogom azzal tölteni az időmet, hogy linkelgessek cikkeket, amikben leírják, hogy aki meghalt nem volt beteg és egészségesen élt, de itt vannak sportolók, akik szintén majdnem belehaltak, pedig az ő immunrendszerüknek szerinted meg se kottyan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!