Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek én vagyok a...

Szerintetek én vagyok a hülye, hogy véleményem szerint az egyik legjobb intézkedés a konditermek bezárása?

Figyelt kérdés

Megkaptam a nézetemért azt a baromságot egy gyúróstól, hogy nem szeretek edzeni. Ameddig nyitva voltak a termek lejártam, viszont lelkiismeret furdalással, hogy járványkor teszem. Így, hogy nem lehet eddzem otthon, vannak súlyzórudaim, tárcsáim, futni is járok (lelkiismeret furdalás nélkül). Szóval ez az a nagy "nem szeretsz edzeni", amit megkaptam. Szerintem nagyszerűen lehet edzeni és egészségesnek is lenni terem nélkül, csak így legalább nem tömegben edz az ember, ahol a járvány is terjed. Az is zavar, hogy tombol egy világjárvány, ami tömegben terjed mégis a legtöbben mintha az ég világon semmi baj nem lenne, tömegben edzenek és bele se gondolnak abba, hogy ez éppen tömegben terjed. Ráadásul az a hülye, aki szerint nem kéne tömegbe menni járványkor, ami tömegben terjed. LOL

Miért ne lehetne egészségesnek lenni? Miért ne lehetne edzeni? Miért nem veszélyes tömegben lenni? Konkrétan a bevásárlással teszik egy szintre a konditerem fontosságát az emberek (nem mindenki).

2020. nov. 28. 12:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem felesleges ezen rágódni, kérdező, - a nézeteiddel ellentétes álláspontot képviselőknek van "igaza", neked meg nyugtod! Szemközt kell röhögni az illetőt, aztán mehet durrogva kapálni!
2020. nov. 28. 14:28
 12/34 anonim ***** válasza:
20%

10: senki nem állította, hogy ne lenne a legtöbb edzőteremben fertőtlenítő. Abban a rengeteg edzőteremben, amiben voltál, mindig, minden ember fertőtlenített maga után?

9: tök jó, hogy egyetlen ismerősöd se fertőződött meg edzőteremben. Ezek szerint minden ismerősöd jár edzőterembe ha ez alapján bármit is meg tudsz állapítani. És akkor az, hogy a 10-20-50 ismrősöd nem fertőződött meg edzőteremben, az azt jelenti, hogy nem lehet megfertőződni edzőteremben? Vagy hogy vonsz le bármilyen következtetést többmillió emberre az 50 állandóan edzőterembe járó ismerősödből?

2020. nov. 28. 14:30
 13/34 anonim ***** válasza:
84%

"Abban a rengeteg edzőteremben, amiben voltál, mindig, minden ember fertőtlenített maga után?"

Nem tudom, de kit érdekel? Én mindig fertőtlenítek magam előtt.

2020. nov. 28. 14:36
 14/34 A kérdező kommentje:

"De. Én még olyan edzőteremben nem voltam, ahol nem volt kirakva fertőtlenítő."

Kirakva kivan, csak nem használják.

"Nem tudom, de kit érdekel? Én mindig fertőtlenítek magam előtt."

Akkor te vagy az a 100 ból 1, aki fertőtlenít.

2020. nov. 29. 16:03
 15/34 anonim ***** válasza:
47%
Ahova én járok, ott mindenki fertőtlenít, sőt voltam olyan helyen, ahol volt takarítónő aki mindenki után letakarította a gépet.
2020. nov. 29. 16:20
 16/34 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy te hova jársz, viszont ha valaki fertőtlenít, az se jelent 100% os védelmet. Mindig ezzel jöttök, hogy az immunrendszer, fertőtlenítés... A 100% os védelem ha senki se megy oda... :D Viszont attól még mert valahol takarítanak, nem az az átlag. Ahova meg én járok, ott egyesek simán összeizzadnak egy padot és fullba leszarják, hogy ki megy oda. Akik nem egyedül eddzenek, ők egymáson vannak sokszor. Ha minden óvintézkedést betartanának, akkor kb az lenne, hogy maszkban eddzenek az emberek limitált számban.
2020. nov. 29. 17:46
 17/34 A kérdező kommentje:
Persze nem az az átlag, hogy összeizzadják másoknak a padot, viszont én inkább nem bíznám magam arra, hogy más majd óvatos lesz!
2020. nov. 29. 17:47
 18/34 anonim ***** válasza:
47%

Te mit nem értesz azon, hogy mindenki a saját érdekében maga ELŐTT fertőtleníti az eszközöket, mielőtt elkezdi használni? Pont azért, mert nem lehet tudni, hogy az előtted lévő egy büdös bunkó volt-e.

100%-os védelem meg sehol nincsen, úgyhogy nem értem miért épp az edzőtermeket pécézted ki. Van valami bizonyítékod, hogy tömegesen fertőződtek meg az emberek az ilyen helyeken? Kétlem.

2020. nov. 29. 18:08
 19/34 anonim ***** válasza:
32%

Egyébként egy egészséges immunrendszer, ami megfelelő mennyiségű sporttal és egészséges táplálkozással van támogatva sokkal jobban ellenáll többek között a COVID-nak is, és egy esetleges fertőzés is kisebb károkat okoz benne. Szóval, ha az embereket hagyod sportolni még kórházi kapacitásokat is megspórolsz.

Nyilván egy dagadt, cukorbeteg, szívbeteg nagyobb valószínűséggel fog kórházba kerülni.

2020. nov. 29. 18:18
 20/34 A kérdező kommentje:

"Te mit nem értesz azon, hogy mindenki a saját érdekében maga ELŐTT fertőtleníti az eszközöket, mielőtt elkezdi használni? Pont azért, mert nem lehet tudni, hogy az előtted lévő egy büdös bunkó volt-e.

100%-os védelem meg sehol nincsen, úgyhogy nem értem miért épp az edzőtermeket pécézted ki. Van valami bizonyítékod, hogy tömegesen fertőződtek meg az emberek az ilyen helyeken? Kétlem."

Én amikor utoljára voltam senki se fertőtlenített maga előtt rendesen, szuóval ez a nagy mindenki.

Neked meg van bizonyítékod rá, hogy senki se fertőződött meg a teremben? Te idióta, mégis hogy lenne bizonyítékom? Talán én tesztelem őket vagy mi? Van róluk egészségügyi ellenőrző papírom? Nekem nem az a bajom, hogy hol kik fertőződtek meg, hanem hogy hol kik ferőződhetnek meg. Minden ismétlem minden tömegben fertőzhetnek. Engem alapjáraton zavar, hogyha valaki fittyet hány a helyzetre és tömegbe megy. Lehet ez edzőterem, buli, akármi. Remélem így már te is érted.

2020. nov. 29. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!