Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen változás történt...

Milyen változás történt tavasz óta, hogy akkor még lehetett kinti sportot végezni, most pedig nem lehet? Ugye az emberek sokáig dolgoznak, hazaérnek, és utána van erre lehetőségük. Tehát, melyik a kormány igazi arca ebben a kérdésben?

Figyelt kérdés
Az amelyik tavasszal volt, és figyelembe vette az egészséges életmódot folytató embereket, vagy az amelyik most van, és teljes mértékben figyelmen kívül hagyja őket?

2020. nov. 26. 21:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 Micimacko67 ***** válasza:
43%
Veszel egy szobai bicót vagy egy futópadot és már sportolhatsz a négy fal között...max kinyitod az ablakot és már meg is van a szabd levegős érzés...
2020. nov. 27. 14:12
 62/67 A kérdező kommentje:
Tényleg? Próbáld ki. A különbséget elmondani sem lehet.
2020. nov. 27. 17:16
 63/67 A kérdező kommentje:

"Értelmes ember gazdálkodik az idejével...gondolom én..."

Értelmes emnernek van füle, ill. szeme, tud olvasni, szöveget értelmezni (másét is:), gondolom én...

2020. nov. 27. 17:18
 64/67 Micimacko67 ***** válasza:
0%

Nekem nincs szükségem rá...nekem ott a saját kertem...ahová bármikor kimehetek...

Persze ennek is ára van...hisz a kertes háznál mindig van mit csinálni, nem csak hazamegyünk a négyfal közé...senki nem csinálja meg helyettem a kerti munkát!

Neked nagyobb a kényelmed, de korlátozottak az egyéb lehetőségeid...nekem több a dolgom a ház körül, de szabadabb vagyok!

Én ezt választottam, te azt...

2020. nov. 27. 17:21
 65/67 Micimacko67 ***** válasza:
0%

Kérdező, tudod, hogy csak a buta ember foglalkozik a másik felmenőivel...

Én is érdeklődhetnék például anyukádról, hogy mivel és hogyan kereste a mindennapi betevőjét...de nem szeretnék ezzel foglalkozni!

Ami meg a kifogásaitokat illeti...igen, pocsék dolog a bezártság, de egy értelmes, felnőtt ember feltud nőni az ilyen helyzetekhez és nem hisztizik, mint egy óvodás! Most nem bírsz ki kb 30 napot, hogy este 8 után nem botorkálhatsz az utcán? Nem teljes kijárási tilalom van, mint nagyon sok országban...

Hisztizzetek nyugodtan tovább...a döglött kutyát nem érdekli...

2020. nov. 27. 17:29
 66/67 árokpart ***** válasza:
0%
Ezért jó vidéken lakni és fel is fog a vidéknek az értéke a jövőben értékelődni.
2020. nov. 27. 20:04
 67/67 A kérdező kommentje:
Itt is van kert, de már nem azért de a kertben sár van, nincsen járda, pláne nem hosszan, és nincsen közvilágítás. Annak semmi értelme hogy most mindenki kimenjen tanyára és legyen egy saját futópályája, egy normális külföldi városban is mozognak az emberek, nem kell a magyar kövér emberhez igazodni körömszakadtáig. Nem hiszem el hogy ennyire életképtelenek vagytok, hogy annyit nem tudsz végiggondolni hogy munka után este sötét van a kertben. Vagy komolyan életedben egyetlen egy heéyen jártál. a saját kertedben, sehol máshol? Milyen hiszti, vicces hogy egyeseknek minden hiszti ami a mások igénye lenne és az eltérő az övékétől, ami természetesen nem hiszti, mert az ő bajuk az sose az... Ennyitől lefáradsz idegileg, hogy végiggondold egy másik ember eltérő körülményeit? Durva látni is, hogy mennyire nulla tűrőképességgel rendelkeznek néhányan, néhány fotelből egész este itt kommentelők, míg mi futunk :) Ti meg néhányan itt szörnyülködtök hogy mit akarnak ezek :) De le nem esne ám, mert annyira életképtelenek vagytok hogy semmit nem tudtok befogadni más emberektől :)
2020. nov. 27. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!