Milyen változás történt tavasz óta, hogy akkor még lehetett kinti sportot végezni, most pedig nem lehet? Ugye az emberek sokáig dolgoznak, hazaérnek, és utána van erre lehetőségük. Tehát, melyik a kormány igazi arca ebben a kérdésben?
"Értelmes ember gazdálkodik az idejével...gondolom én..."
Értelmes emnernek van füle, ill. szeme, tud olvasni, szöveget értelmezni (másét is:), gondolom én...
Nekem nincs szükségem rá...nekem ott a saját kertem...ahová bármikor kimehetek...
Persze ennek is ára van...hisz a kertes háznál mindig van mit csinálni, nem csak hazamegyünk a négyfal közé...senki nem csinálja meg helyettem a kerti munkát!
Neked nagyobb a kényelmed, de korlátozottak az egyéb lehetőségeid...nekem több a dolgom a ház körül, de szabadabb vagyok!
Én ezt választottam, te azt...
Kérdező, tudod, hogy csak a buta ember foglalkozik a másik felmenőivel...
Én is érdeklődhetnék például anyukádról, hogy mivel és hogyan kereste a mindennapi betevőjét...de nem szeretnék ezzel foglalkozni!
Ami meg a kifogásaitokat illeti...igen, pocsék dolog a bezártság, de egy értelmes, felnőtt ember feltud nőni az ilyen helyzetekhez és nem hisztizik, mint egy óvodás! Most nem bírsz ki kb 30 napot, hogy este 8 után nem botorkálhatsz az utcán? Nem teljes kijárási tilalom van, mint nagyon sok országban...
Hisztizzetek nyugodtan tovább...a döglött kutyát nem érdekli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!