Milyen változás történt tavasz óta, hogy akkor még
lehetett kinti sportot végezni, most pedig nem lehet? Ugye
az emberek sokáig dolgoznak, hazaérnek, és utána van
erre lehetőségük. Tehát, melyik a kormány igazi arca
ebben a kérdésben?
31/67 A kérdező kommentje:
És nem értem miért nem lehet ez alapjog hogy munka után lehessen sportolni a levegőn. Annyira természetes emberi igény, az egészség alapfeltétele az ülőmunka után. Érthetetlen hogy ezt a döntéshozók nem tudják belátni. Minden más országban gondolnak erre (kivéve az olaszok tavasszal ha jól tudom őket szinte teljesen bezárták, de szerintem ők nem éppen jó példa a sikeres vírusvédekezésre.)
32/67 A kérdező kommentje:
Te izéke te miért nem alszol mi vagy te álommanó :)) Úristen ekkora hülyét. Nem alszom mert tegnap este elaludtam 8-kor, és így ma ha nem haragszol még dolgoznék 1 órát, valamikor azt is kell...
Ha nem lennél ekkora lehúzó undormány mint amilyen vagy, már rég megoldódott volna ez a kérdés. De itt ilyen EQ nulla senki seggfejek veszik ki az emberből azt hogy mégis mi a teendő, erre vagy jó semmi másra, hogy feltartsd az embereket a rinyálásoddal, mert mindenben csak a rosszat látod! Az hogy erre felhívtam a figyelmet az igenis jó, és te vagy itt a felesleges elem....
Részemről Budapesten lakom itt egész nap, de főleg esténként olyan rossz a levegő, hogy egyszerűen, ha lehetne se mennék ki futni, pedig az egészséges életmód híve vagyok, de még a szobában sem tornázom, mert ide is bejön a szmog, Nincs az a nyílászáró, ami hermetikusan leszigetelné a lakást, ha lenne akkor meg penész lenne bent.
Az a probléma, hogy nagyon sok a csóró ember, aki mindenféle szir szar szeméttel fűt és áll a szmog a köd az egész fűtési szezonban és ez a rossz levegő fogja az embereket megbetegíteni, nem beszélve róla, hogy ha még a vírust is benyeli valaki.
2020. nov. 26. 23:50
Látod ez a lényeges különbség ember és ember között! Nehezedre esik úgy szólni máshoz, hogy megússza sértő szándékú szóhasználat nélkül. Mindazon által: eléggé érdekes, "egyedi" munkarended lehet, ha az a valóság, mint amit a 32. megnyilvánulásodban firkáltál. Ez a sajátos munkarend is abba az irányba mutat, hogy csak a műbalhét csinálod, - gyakorlatilag arra, akkor és annyi időt kanyarítasz magadnak, amennyit és amikor nem szégyellsz. Innentől kezdve végérvényesen érthetetlen, hogy mit sikoltozol itt! Na, jóccakát! -Oszt, el ne aludj! :D
2020. nov. 26. 23:50
35/67 A kérdező kommentje:
És az mégis milyen hozzáállásra utal, mert szerintem a legalja, hogy valaki elmond egy olyan dolgot ami neki probléma, és idejön egy senki, és itt nekiáll kicsinyíteni a másik ember dolgait? Neked csak a sajátod fontos mi? Elvagy a langyos fsban mert épp nincs olyan ami nagyon keresztbetenne az életednek. Miért nem lehet egy olyan dolgot elfogadni, hogy nagyon sok vidéki városban futnak, kardio intervall egyéb edzéseket végeznek este, és nemcsak én te gyengeelméjű fogyatékos! És engem nem érdekes hogy virágnyelven vagy nagyon tuskó és szemét, vagy pedig milyen nyelvezeten mert az vagy! Elég volt már ebből tényleg hogy nem lehet kimenni sportolni esténként, aztán jön álommanó és kioktat. Utálom a sunyi, mézesmázas háthaszúró csúszómászó embereket. Őszinte dolgot mondtam el, normális hangvételben, de ha sunyin nekiállnak betámadni nem fogom hagyni!
Meg ez a dolog hogy kutyát ki lehet vinni gyakorlatilag a fél ország kimehet este 8 után,mert Magyarországon hivatalosan is kétszer több legtöbb kutya jut százezer főre, mint az Európai Uniós azlag. Kb. 2,5 millió kutya van nyilvántartja (a valóságban legalább 4-5 millió).
2020. nov. 26. 23:58
Akár habzik a szád - kérdező, - akár nem, kevés az esély arra, hogy a te személyre szabott igényeidhez fognak igazítani egy viszonylag jól működő szisztémát. Fogalmad sincs arról, hogy mi az, amikor valóban szigorúan lekorlátozzák az embert - és bármilyen meglepő, azt kívánom neked, hogy soha ne is tudd meg, mert akkor tényleg be fogsz szarni vagy kiugrasz a csukott ablakon! Gőzöd nincs arról, hogy mi a valódi fék! De tudod mit? Dühöngjél csak, - a saját értetlenséged áldozata vagy, senki másé!
2020. nov. 27. 00:02
38/67 A kérdező kommentje:
33 szerintem mondjuk ezzel Pesten kezdhetnének valamit, most erre jó alkalom van mert 8 után nincsenek autók, és vannak olyan utcák amiket ki lehetne jelölni sportolásra egyet 8-tól fél 10-ig. Úgysem lennének tömegesen utcánként, mert kis százalékban sportolnak egyelőre, de ez a vírushelyzet erre éppen alkalmas lenne, hogy a nagyvárosiak is kapjanak néha levegőt.
39/67 A kérdező kommentje:
Huhhuhu :)) :DD Na te most ugyanaz voltál, a nyugodt higgadt finombeszédű ember, vagy egy új vagy???? Megmondom neked vállam fölött pöccintem le a nulla információtartalmú értéktelen hozzászólásod, húzz el innen troll.
40/67 A kérdező kommentje:
Nézd én nem azt AKAROM hogy töröljék el a kijárási korlátozást, hanem azt hogy este 8-9 ig kimehessünk futni, mintha Csehország lennénk, ahol 8-9 ig futhatnak... Ez nem működik így jól, ez értelmetlen, érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések: