Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen változás történt...

Milyen változás történt tavasz óta, hogy akkor még lehetett kinti sportot végezni, most pedig nem lehet? Ugye az emberek sokáig dolgoznak, hazaérnek, és utána van erre lehetőségük. Tehát, melyik a kormány igazi arca ebben a kérdésben?

Figyelt kérdés
Az amelyik tavasszal volt, és figyelembe vette az egészséges életmódot folytató embereket, vagy az amelyik most van, és teljes mértékben figyelmen kívül hagyja őket?

2020. nov. 26. 21:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
37%
Annak vezényelsz, akinek kenyeret adsz, - másnak nem igen! Egyszerűen nem akarod elfogadni, hogy nem lehet megvalósítani a jelenlegi helyzetben egy olyan dolgot, ami egy viszonylag szűk réteg érdekeit szolgálná ki. Szeretnének minél kevesebb kiskaput hagyni arra, hogy az emberek személyes kontaktust teremtsenek egymással szükségtelenül. Azt, hogy te ezt képtelen vagy megérteni, hát így jártál! Az, hogy dühöngsz és vagdalkozol, semmi pozitív változást nem fog hozni, maximum idő előtt fogsz agyvérzést kapni! Ha neked ez megéri, akkor egészségedre, - dühöngjél! Nem akarásnak nyögés a vége!
2020. nov. 27. 00:12
 42/67 A kérdező kommentje:
Márpedig senkinek nem érdeke, hogy emberek vagdalkozzanak, és rosszul legyenek, így hát nem értem miért nem lehet egy egyszerű felvetésre pozitívan reagálni, mert igen nekünk ez idegesítő (min 20 ember a környezetemben) emiatt szót emeltem miatta, de ami iszonyú meglepő az tudod mi? Hogy te bazmeg, mit húzod fel magad azon hogy nekünk valami szabály módosítva lenne jó? Te bazmeg mit idegeskedsz, mit írogatsz nekem, te is és még a sok birka aki ezen vekeng mióta hogy én ezt szóvá merészeltem tenni? Nem mindegy nektek barmok hogy engem ez idegesít avagy sem? Te mit húzod fel magad ezen? Én nem fogok úgy tenni mintha ez jó lenne így, mert nem jó, de ott a lehetőség lapozzál, foglalkozz a saját dolgoddal vagy mi ez a gyakori milyen súlya van annak ha én itt bármit bazmeg meg merészelek kérdezni? A köcsög formádat már! Arra kérlek ignoráljál, ne miattam kapjál agyvérzést hogy valaki szóvá merte tenni a sportot! Hagyjál már engem bénén szűnj meg innen nem kellesz ne dühöngj itt, mert ha én, akinek oka van rá, el tudta mondani normálisan a mondanivalóját mielőtt be nem pánikoltatok rajtam, akkor hadd kérjelek már meg hogy húzd már el innen beledet olyan kérdésekhez amik nyugtatólag hatnak a feszült idegrendszeredre! Az én kérdésemnél nincsenek olyan körülmények amik megfelelnek egy elmerokkantnak, ugyanis a kérdésem gondolkodást igényel, ha téged ez ennyire felhúz akkor pá, csak soha vissza ne nézz!
2020. nov. 27. 01:17
 43/67 anonim ***** válasza:
40%
:)
2020. nov. 27. 01:30
 44/67 A kérdező kommentje:
Mert az embernek esküszöm olyan érzése van hogy itt már szinte a csakazértis hangulat érződik hogy nem módosítanak semmit! Mi ez az egész most már kíváncsi vagyok! Nem hiszem el hogy random emberek ennyire veszettül ragaszkodnak minden egyes betűjéhez annak a sebtében összedobott szabálynak, vagy ha igen akkor esküszöm elmebeteg vagy, mert ez nem lehet hogy már több kérdésemnél itt téped a szád és szidsz, hát húzd már le magad a wc-n. Nem kell nekem a te gondolataidból semmi, nem tudok felhasználni semmit mert tiszta pánik vagy gondolkodni se tudsz, szerintem azt se tudod mi az hogy sport! Bbeszélsz a semmiről meg regulázol folyxamat, de a tényeket és megoldanivalókat bármit az mind egy az egyben kiesik mi? Te, iszonyú unalmas egy figura lehetsz, lehet veled bármi előremutató dologról beszélni, vagy csak a regulázás megy?
2020. nov. 27. 01:35
 45/67 A kérdező kommentje:
Ha varázsló lennék, eltüntetném az összes ilyen semmi embert, és a maradékkal beszélnék konkrétumokról, ha nem a jelenlegi vírushelyzetre vonatkozóan akkor a következőre te szerencsétlen csak ne pánikolj itt megint. Csak hát, ó istenem, de király lenne nélküled/meg még pár hasonló ember nélkül az élet, huh de jó lenne. Csinálok face oldalt aztán letiltom az agyhalottakat akik csak feltartanak minket.
2020. nov. 27. 01:40
 46/67 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek egészségről se hallottak soha, se sportról, csak itt félnek hogy jaj. Na ezért kell a facebookon, ott meg tudom nézni hogy xy egy életerős embernek néz e ki, vagy könyvmoly, vagy akin látszik hogy 5 éve ki se lépett a szobájából, vagy esetleg akkora a hasa hogy nem is látja tőle a fele hozzászólásomat, azért nem érti. Sokkal jobb a face. Úgyhogy kellenek a fotók hozzá, jobb lesz az úgy. Juhúúú megszabadulok az arctalan megmondóemberektől :)
2020. nov. 27. 01:54
 47/67 anonim ***** válasza:
60%
Most amúgy magaddal beszélgetsz, mert ha hiszed ha nem sokan el se fogják olvasni a kisregényeket.
2020. nov. 27. 01:59
 48/67 Micimacko67 ***** válasza:
60%

Kérdező, az utolsó néhány kommented alapján az az érzésem, hogy neked nem csak testi/fizikai egészségedre kellene figyelned, hanem erőteljes mentális problémáid (indulatkezelés) lehetnek...Talán erre is figyelned kellene...

Kérdező, csak néhány kérdés...mert kíváncsi lettem, hogy miért gurult el nálad ennyire a gyógyszer...

Hetente hányszor szoktál kint futni?

Mi az objektív akadálya, hogy az esti futásodat letudd este 8 előtt?

A korlátozásokat 2 hete vezették be, elvileg még 2 hét van hátra. Ez a 4 hetes intervallum teljesen tönkre teszi az egészségedet?

Csak halkan kérdezem, hogy egy véletlen bokaficam után kivel dühöngenél, hogy nem mehetsz futni? Az annyira féltett egészséged akkor is károsodna...

2020. nov. 27. 07:05
 49/67 anonim ***** válasza:
69%
Tudod kérdező én nekem semmi bajom nincsen a sporttal, magam is sportolok, pusztán unom azt amit itt nyom mindenki, nyugodtan olvasd vissza. Furcsa mód itt senki sem törölné el a kijárási korlátozást, csak közbe az egyik horgászgatna, a másik nagybani piacon vásárolgatna olyan 22-ig, te meg sportolnál, a negyedik 10-20 km futna.
2020. nov. 27. 07:36
 50/67 anonim ***** válasza:
69%
Nem, hogy megbecsülnéd, hogy olyan sportot csinálsz, amit tudsz otthon is végezni.
2020. nov. 27. 07:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!