Milyen változás történt tavasz óta, hogy akkor még lehetett kinti sportot végezni, most pedig nem lehet? Ugye az emberek sokáig dolgoznak, hazaérnek, és utána van erre lehetőségük. Tehát, melyik a kormány igazi arca ebben a kérdésben?
Na még a 48-as kövér néninek válaszolok, a 41, es öreg sántikáló befolyásos állású ember után (mint ez egy másik kérdésnél kiderült)
Ha annyira fogyatékosak, és leszedáltak vagytok, folyamatosan gyógyszeren éltek, hogy kérdésem alapján nem teljesen nyilvánvaló hogy az életem része a sport, akkor most elmondom:
Micsoda meglepetés, kapaszkodj nénike: Minden egyes napon (kivéve szélsőséges időjárás) szoktunk minimum 1 órát kint sportolni a vírushelyzet előtt évtizedek óta, a tavaszi vírushelyzet alatt is, és az őszi alatt is ezt tesszük, de ez a mostani formában a megélhetésünket nehézzé teszi mert a munkanapunkban nem tudjuk így beletenni azokat a teendőket mint előtte. Miért Miért Miért? Jönnek a köv rinyálásaitok majd, de nem érdekelnek, tudom hogy pöffeszkedve egy fotelban lehet rinya kötözködéseket tenni, de ezek olyan emberektől érkezhetnek akiket meglátnék és pfej.. Életben szóba sem állnék veletek.
Gyerekek, de most komolyan...nektek jelenleg ez a legnagyobb problémátok, hogy egy hónapig változtatni kell az eddigi megszokott életmódotokon? Nem bírod ki?
Ennyire életképtelenek vagytok?
Ennyi autista gyanús embert egy rakáson...
Igen, ez a legnagyobb problémánk és nem, nem bírjuk ki.
Életképtelen autista meg az, aki elfogadja ezt az ostoba rendelet és a 4 fal között őrül meg, mint Ti!
Értelmes ember gazdálkodik az idejével...gondolom én...
Nem hiszem el, hogy reggel 6-tól este 19 óráig utaztok, dolgoztok minden nap...
Reggel 5-kor felkelsz, futsz egy órát és 6 órakor már indulhatsz is dolgozni...ha már ennyire hiányzik a napi mozgás...
Na sportolók ez ellen mi a kifogásotok?
Reggel 5-kor még sötét van, ugyanúgy mint este...tudom, mert én minden reggel akkor kelek, ugyanolyan takony, ködös vacak idő van...
Én nem fogok megőrülni a 4 fal között én kertes házban lakom...
Előttetek is ott a lehetőség...el lehet költözni kertes házba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!