Azt hallottam 2030-ban nyugdíjkatasztrófa várható Magyarországon. Szerintetek? Mi lesz a jelenlegi nyugdíjasokkal,mi lesz velünk? Mi lesz veletek?
Nem lesz nyugdíj katasztrófa. Nagyon egyszerű hogy miért: folyamatosan emelik a nyugdíjkorhatárt. A kedvezményes nyugdíjakat a Fidesz megszüntette. Többszázezer emberrel kevesebb kap nyugdíj ellátást mint 2010-ben.
Ha a 65 évvel nem lesz fenntartható elég rátolni további két évet. Magyarországon 67-el már az évszázadban elég lesz.
Én már lemondtam a nyugdíjamról.
Most 27év munkaviszonyomból jó ha 10-et vesznek majd alapul.
Olyan "fantasztikus" munkahelyeim voltak-kereskedelmi végzettséggel,Penny,Aldi,Vodafone-ahol 1-2 év elteltével derült ki,hogy SEMMILYEN járulékot nem fizettek utánam.Az Vodafonnál dolgozott 3 év adóhátralékot pl,nekem kellett befizetni,mert a foglalkoztató kft,(ugye,nem az "anyacég"foglalkoztatja a franchise üzletek dolgozóit) már jogutód nélkül megszüntetésre került,így CSAK engem sikerült felderítenie a hatóságnak.
Ha akarom akkor ÉN kerestessem meg őket...és pereljem vissza az összeget.mondták-segítettek... :)
A nyugdíj,fizetés emelések...,szép "csendes" beismerései a lakosság valós szegénységének!
Ha megfelelő a fizetésed,ha elegendő a nyugdíjad,
akkor akciós krumplival+1 havi nyugdíj "emelés", 4 ÉVRE való elosztásával(nevetséges) NEM lehetne szavazatokat "venni"!
Bizonysága annak,hogy az országban óriási mértékű a szegénység!
Node..ezért tanultak külön válság kommunikációt a "nagyjaink"
Értem a kérdést.
Tervezni lehet.
A többség állampolgárnak viszont,nincsen miből félretenni így, előre gondolkodni nincsen mire!Csak a stressz őröli fel az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!