Mit szólnátok, ha a lengyelhez hasonló abortusztövényt
hoznának itt is?
Figyelt kérdés
én, mint konzervatív katolikus túlzásnak tartom amit ott vezettek be, de az egészséges abortálást tiltanám én is, vagy legalábbis nem olyan intervallumban, mint most van
tegnap kétezres szolidaritás tüntetés volt itt is, szóval biztos nem lenne egyszerű helyzet
persze az más kérdés, hogy nálunk az egyház hatalma nulla az ottanihoz képest
Szerintem ez néhány éven belül nem lesz gond. Kitalálják, hogy a férfiak (is) hogyan szülhetnek (császárral) gyereket és aki abortuszellenes, abba átrakhatják a magzatokat, aztán megszülhetik ők.
Azt gondolom, hogy aki szerint ez gyilkosság, az nem fog félreállni és hagyni, hogy emberek tízezrei haljanak meg, hanem bevállal 1-1 gyereket és tisztességesen felneveli. Ha nem, akkor meg lehetőleg nem magyarázzon másnak, hogy tegye meg ugyanazt, amit ő nem tesz meg.
2020. okt. 29. 10:24
32/46 anonim válasza:
gondolom kérdező, majd te kihordod azt a gyereket, amit adott nő nem akar. mibe, hogy férfi vagy! ha igen, milyen alapon szólsz bele, főleg más kárára, úgy hogy te közben nem csinálsz semmit?
2020. okt. 29. 11:00
33/46 anonim válasza:
#24, jó nagy baromság amit írsz
2020. okt. 29. 11:07
34/46 anonim válasza:
#31,#32 Tudjátok már jó régen kitalálták azt a módszert amivel meg lehet oldani ezt az abortusz kérdést. Úgy hívják hogy FOGAMZÁSGÁTLÓ!
2020. okt. 29. 11:41
35/46 anonim válasza:
#34, kezdd el szedni!
2020. okt. 29. 12:29
36/46 anonim válasza:
#35 Miért is tenném?
2020. okt. 29. 12:37
37/46 anonim válasza:
#34 Szóval aki nem akar értemi fogyatékos gyereket szülni, annak az egytelen lehetősége, hogy nem védekezik? Szerintem ez meg fogja dobni az ország lakosságszámât, jó terv...
2020. okt. 29. 12:47
38/46 anonim válasza:
#37 Mi bajod van?
2020. okt. 29. 12:54
39/46 anonim válasza:
Bocs, sok a nem... A kérdés arról szól, hogy mit szólnánk, ha csak az anya veszélyeztetése esetén vagy nem erőszaknál lehetne elvetetni a gyerekeket. Tehát a fogyatékososkat nem lehet. Erre írtam, hogy hordja ki és nevelje fel más, aki ezt várja, mire a 34-es, hogy ha nem akarok fogyatékos gyereket, akkor használjak fogamzásgátlást. Erre akartam írni, hogy ez jót fog tenni a népesség létszámának...
2020. okt. 29. 13:00
40/46 anonim válasza:
#39 Én vagyok a 34-es és NEM írtam semmi ilyet. Megjelöltem érthetően hogy a 31-es és 32-es kommentre reagáltam. Ezekben szó sincsen arról hogy fogyatékos magzatról beszéltek, csakis általánosságban van említve az abortusz, a nem kívánt (!) és nem fogyatékos vagy sérült magzat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!