Mit szólnátok, ha a lengyelhez hasonló abortusztövényt hoznának itt is?
én, mint konzervatív katolikus túlzásnak tartom amit ott vezettek be, de az egészséges abortálást tiltanám én is, vagy legalábbis nem olyan intervallumban, mint most van
tegnap kétezres szolidaritás tüntetés volt itt is, szóval biztos nem lenne egyszerű helyzet
persze az más kérdés, hogy nálunk az egyház hatalma nulla az ottanihoz képest
Tapasztalatból tudjuk, hogy a túl szigorú abortusztörvény többet árt, mint használ, szóval nem örülnék neki.
Ugyanakkor nem vagyok érintett, úgyhogy nem izgat különösebben.
Aki nem abortusszal oldja meg a nem kívánt terhességet az megoldja máshogy. Egyszer olvastam egy olyan sztorit ahol a 15 éves kislány terhes lett és megkérte a pasiját, hogy szó szerint rugdossa ki belőle...
Az abortuszra szükség van, mert legalább legyen legális az elvetetés NORMÁLIS körülmények között. Lelkileg így is megterhelő, nemhogy még olyan úton-módon kelljen elvetetni egy babát ami fáj (lásd fenti történet). Nem szigorítanám, se nem támogatnám az eltörlését.
Ui. Mindenki lehet olyan helyzetben, hogy becsúszik a baba, de ezt a döntést 2 embernek kell meghoznia. Nem az államnak! Illetve ha valakinek védekezésre nem volt pénze akkor miből gondolják hogy egy gyerekre lesz (mmint aki csak a "kihúzom időben"t alkalmazza)? Látszik, hogy az ilyen idióta törvényeket a nem hozzáértők (pláne nem az érintettek) hozzák...
5.
Meg megszülni is az államnak kéne.
Azt remélem, hogy tudjátok, hogy az abortuszok mindig a felelőtlen férfiak miatt vannak, akik annak ellenére csinálják fel a nőket, hogy képtelenek lennének később felelősséget vállalni iránta, szegény lány meg mit tud csinálni? Hát élvezeti.
Egy ilyen dolog egy nő számára borzalmas, a férfi meg éli tovább világát, mintha misem történt volna. Minden abortusz mögött Meg kellene vizsgálni azt a férfit, aki a nő által nem kívánt gyereket nemzette és szigorúan büntetni, hogy ne szórakozzon csak úgy más nők, gyermekek életével.
Ha annyira béna hogy nem tud vigyázni akkor húzzon gumit a farkára!
Olyan is van az ismeretségi körömben, hogy bántalmazó kapcsolatban élő nőket felcsinál a párjuk, hogy még kiszolgáltatottak állapotba kerüljenek. Ha ez a nő véletlenül el tudná intézni az abortuszt, még akkor is őt hurcolják meg a hivatalos eljárások során, pedig ő csak egy áldozat a gyerekről már nem is beszélve.
"Azt remélem, hogy tudjátok, hogy az abortuszok mindig a felelőtlen férfiak miatt vannak„
Mert a nőt kötelezik a szexre?
Hát nem!!!
Most ez a mánia hogy sorra teszitek fel ugyanazt a kérdést?
NEM LESZ SZIGORÍTVA AZ ABORTUSZTÖRVÉNY!
Hiába próbálkoztok a hergeléssel, nem fogják megcsinálni. 10 éve van kormányon a fidesz a kdnp-vel közösen és 10 év alatt semmiféle szigorításra még csak szándék sem volt, szóval felesleges a rettegtetést folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!