Mit szólnátok, ha a lengyelhez hasonló abortusztövényt
hoznának itt is?
Figyelt kérdés
én, mint konzervatív katolikus túlzásnak tartom amit ott vezettek be, de az egészséges abortálást tiltanám én is, vagy legalábbis nem olyan intervallumban, mint most van
tegnap kétezres szolidaritás tüntetés volt itt is, szóval biztos nem lenne egyszerű helyzet
persze az más kérdés, hogy nálunk az egyház hatalma nulla az ottanihoz képest
Biztos hogy nem vagy nő. Sőt magadra ismertél a puha p*** kategóriában te csak szeretnéd hinni hogy odavannak szexért veled. Még a prostituált is csak azért játssza el hogy élvezi, hogy hamarabb végezzél, és hogy legközelebb újra hozzá vidd a pénzed.
Ha a nőknek is éppúgy létszükséglet lenne a szex, vagy akkora élvezetet okozna nekik, akkor az utcákon ugyanannyi férfi prostituált állna mint ahány nő.
2020. okt. 29. 09:29
22/46 anonim válasza:
A nő akkor kívánja a szexet, ha gyereket akar vagy éppen ovulál. Vagy ha túl sok benne a tesztoszteron, mert a nőkben is van valamennyi, csak némelyikükben elszabadul. Az idős nők meg aztán végképp megvannak szex nélkül gondolj csak az özvegy nagymamádra.
2020. okt. 29. 09:33
23/46 anonim válasza:
Máriám, egy ilyen magsavanyodott p*nával milyen lehet együtt élni....
2020. okt. 29. 09:34
24/46 anonim válasza:
És újra a fiúnak írom : nem arról írtam az első hozzászólásomban, hogy a nők nem élvezik vagy élvezhetnek a szexet, hanem arról, hogy nincs rá szükségük, olvasd át még egyszer.
2020. okt. 29. 09:36
25/46 anonim válasza:
"Sok férfi azt képzeli, hogy a nőknek szükségük van a szexre. Hát nincs,..."
2020. okt. 29. 09:38
26/46 anonim válasza:
Te állítólagos nő, de sok időd van a gyakori kérdésekre egy férj, három gyerek, meg szex mellett...
2020. okt. 29. 09:45
27/46 anonim válasza:
"Te állítólagos nő, de sok időd van a gyakori kérdésekre egy férj, három gyerek, meg szex mellett..."
Hát hogy téged egyikkel sem áldott meg az Isten az írásod alapján, az is biztos...
2020. okt. 29. 09:46
28/46 anonim válasza:
#26 Nem zavar látom, hogy más válaszolt neked helyettem, mert már másnak is fáj mennyire hülye vagy. És mielőtt folytatnád, a #27 sem én voltam.
Komolyan segítő szándékkal ajánlottam az orvost. Hogy az agyadban van a probléma és nem más szervedben az egyre valószínűbbnek látszik, de ettől még tényleg menj el orvoshoz, hátha még lehet rajta javítani!
2020. okt. 29. 09:51
29/46 anonim válasza:
Úgy látszik hogy a tyúk szemedre léptem azért bánt téged ennyire ez a dolog mindig a beteg emberek vetítik ki másokra hogy ő a beteg Szóval gondold át hogy kinek kéne orvoshoz fordulnia még a nemet el sem vagy tisztában
2020. okt. 29. 09:56
30/46 anonim válasza:
#29 Nem, csak tudod én mint nő megtapasztaltam és sokáig élveztem is a jó szexet. Sajnáltalak hogy neked nem sikerült. De persze lehet hogy itt is a mondás lépett életbe: Isten nem ver bottal. Talán mindennek oka van - ennek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!