Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a baloldali ellenzék az...

Ha a baloldali ellenzék az emberek halálával kampányol, akkor miért tartottak giga tüntetést?

Figyelt kérdés

2020. okt. 25. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 Micimacko67 ***** válasza:
71%

En csak az idióta jobbereket idomítom...

Sok rendes embert ismerek akik bár jobboldali érzelműek, de nem elvakultak...nekik is fáj sokszor az amit a fideszes haramiàk művelnek...

2020. okt. 25. 18:00
 72/77 A kérdező kommentje:
Vagyis mindenkit idomítasz aki Fideszes.
2020. okt. 25. 18:13
 73/77 Micimacko67 ***** válasza:
69%

Ezt te hol olvastad?

A fideszen belül is vannak értelmes emberek...

Bár csekély a szàmuk...

De egy Pokorni, egy Varga Mihály, egy Navracsics...számomra az elfogadható kategória...amíg ki nem utálják őket is maguk közül...

2020. okt. 25. 18:16
 74/77 A kérdező kommentje:
Te irtad ostmár nincs mit magyarázni. Akiknek más értékrendje van idomítani akarsz mert csak az lehet igaz amit te mondasz, ami a te értékrended szerint jól nem vagy jobb mint a szelso balosok.
2020. okt. 25. 18:23
 75/77 Micimacko67 ***** válasza:
75%

Te tényleg az idióta kategóriaba tartozol...pont olyan vagy, mint a volt szonszédom!

Kommunista volt, majd kisgazda s most elvakult fideszes....

Pont ez a stílus...megyek veszek is be egy Daedalon tablettát...

Tudod...hányinger ellen...

2020. okt. 25. 18:37
 76/77 anonim ***** válasza:
80%
Kár ebben bármi logikát keríteni, úgy alapvetően a tüntetésekben is, nem sokszor volt bármi haszna.
2020. okt. 25. 21:24
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

71: Én jobboldali vagyok és a fideszesek biztos, hogy nem azok. Ők csak mindig annak hazudják magukat, aminek kedvük tartja és amit az érdekük diktál. A Fidesz utálja a jobboldaliakat, ezért verte szét az igazi jobboldalt.

Remélem, hogy engem nem akarsz idomítani. Igaz, te csak azt írtad, hogy az idióta jobboldaliakat akarod idomítani és ezek közül rám csak a jobboldali igaz. Én is Fidesz ellenes vagyok, ebből az egy szempontból egy oldalon állunk.

2020. okt. 26. 00:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!