Ha a baloldali ellenzék az emberek halálával kampányol, akkor miért tartottak giga tüntetést?
En csak az idióta jobbereket idomítom...
Sok rendes embert ismerek akik bár jobboldali érzelműek, de nem elvakultak...nekik is fáj sokszor az amit a fideszes haramiàk művelnek...
Ezt te hol olvastad?
A fideszen belül is vannak értelmes emberek...
Bár csekély a szàmuk...
De egy Pokorni, egy Varga Mihály, egy Navracsics...számomra az elfogadható kategória...amíg ki nem utálják őket is maguk közül...
Te tényleg az idióta kategóriaba tartozol...pont olyan vagy, mint a volt szonszédom!
Kommunista volt, majd kisgazda s most elvakult fideszes....
Pont ez a stílus...megyek veszek is be egy Daedalon tablettát...
Tudod...hányinger ellen...
71: Én jobboldali vagyok és a fideszesek biztos, hogy nem azok. Ők csak mindig annak hazudják magukat, aminek kedvük tartja és amit az érdekük diktál. A Fidesz utálja a jobboldaliakat, ezért verte szét az igazi jobboldalt.
Remélem, hogy engem nem akarsz idomítani. Igaz, te csak azt írtad, hogy az idióta jobboldaliakat akarod idomítani és ezek közül rám csak a jobboldali igaz. Én is Fidesz ellenes vagyok, ebből az egy szempontból egy oldalon állunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!