Ha a baloldali ellenzék az emberek halálával kampányol, akkor miért tartottak giga tüntetést?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 14:12
21/77 anonim válasza:
Nem hazudok, senki nem szállította oda őket. Maguktól voltak ott. Szerintem ez a nyilvánvaló.
Az utolsó mondatot nem értem.
22/77 A kérdező kommentje:
Tüntetés nem úgy megy hogy egy csapat ember kimegy, hanem meg kell szervezni. Nem 1-2 forint volt, és maguk is bevalották arról szólt hogy az ellenzék mennyi embert tud mozgósítani. Persze rátok semmit sem szabad mondani. A Mi fajtankra igen.
2020. okt. 25. 16:27
23/77 anonim válasza:
"A Mi fajtánkra" Milyen a Ti fajtátok??
24/77 A kérdező kommentje:
Fehér keresztény hetero és nemzeti.
2020. okt. 25. 16:32
25/77 anonim válasza:
Elég csak meghirdetni és az megy, aki akar. Az ellenzékiek többsége sem támogatta a tüntetést, a vírushelyzet miatt.
26/77 anonim válasza:
Aha, szóval aki tüntetni volt az nem fehér, keresztény és nemzeti? Ééértem már. Miért nem ezzel kezdted, megspóroltunk volna egy csomó időt.
27/77 A kérdező kommentje:
Persze, még is volt giga tüntetés. Nem kelett volna meghírdetni. Öngol.
2020. okt. 25. 16:36
28/77 A kérdező kommentje:
Az nem.
2020. okt. 25. 16:37
29/77 anonim válasza:
A néni/bácsi szerint, nem nemzeti fekete homoszexuálisok tüntettek :)
30/77 A kérdező kommentje:
Már bocs, de semmi nemzeti hozzá állást nem tükröznek akiket támogatnak.
2020. okt. 25. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!