Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a baloldali ellenzék az...

Ha a baloldali ellenzék az emberek halálával kampányol, akkor miért tartottak giga tüntetést?

Figyelt kérdés

2020. okt. 25. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
79%

"Az is már kimeríti a gyülöletkeltés fogalmát amelyet 4-es itt leművel"

Nem én vagyok a 4es, de érdekel, hogy mi volt a gyűlöletkeltés abban, amit írt. Ezek közül melyik és miért?

1) maszkkal is ajánlott távolságot tartani

2) maszkot az értelmes és tájékozott fiatalok biztosan HELYESEN viselik

3) többen eleve a kór miatt nem jelentek meg a tüntetésen és ezt előre jelezték.

4) A maszk nélkül tüntető kórtagadók tüntetése nem volt gond?

Hogy jön ide gyurcsány? Nem felejtetted ki sorost? Vagy a migránsokat? Na és az arab terroristák hol vannak? A "baloldalt gyurcsány vezeti"-t is hiányoltam.

2020. okt. 25. 15:55
 12/77 anonim ***** válasza:
82%

Még a végén megsajnálunk. :)

Mondjuk én már sajnállak. :)

(Csak eljutottunk egy jízű Gyurcsányozásig, a következő a Gyurcsány=ellenzék, Soros és a világot elpuszító liberális uralom lesz :) )

2020. okt. 25. 15:58
 13/77 anonim ***** válasza:
82%
*Jav.:jízű=jóízű
2020. okt. 25. 15:59
 14/77 A kérdező kommentje:

"A maszkot az értelmes és tájékozott fiatalok

Nyugdíjasok nem lehetnek tájékozottak?

Ja és most jöhet a személyem elleni tamadás mert megsértettem a kis lelki álomvilágotom

2020. okt. 25. 16:00
 15/77 anonim ***** válasza:
82%

Nyugdíjasnak tetszik lenni?

Ne tessék a nevükben megsértődni, mert vannak okos nyugdíjasok is.

2020. okt. 25. 16:06
 16/77 anonim ***** válasza:
60%

14: gondod van a szövegértelmezéssel, segítek:

"maszkot az értelmes és tájékozott fiatalok biztosan HELYESEN viselik"

Ez válasz volt a te "Maszk semmit sem ér ha sokan nem viselik rendesen" hozzászólásodra.

Ezt úgy is írhatjuk, hogy aki értelmes és tájékozott, az helyesen viseli a maszkot. A fiatalt azért írta oda a hozzászóló, mert főleg fiatalok tüntettek.

Te úgy értelmezted (vagy inkább szándékosan kiforgattad a szavait), hogy csak a fiatalok értelmesek, mindenki más hülye. Hol látod a mondatban a "csak" szót, vagy bármelyik szinonímáját?

2020. okt. 25. 16:06
 17/77 A kérdező kommentje:
Ez csak járék a szavakkal. MERT másra már nem futja. Ha az ellenzeknek fontosak lennének az emberek nem vittèk volna őket utcára.
2020. okt. 25. 16:10
 18/77 anonim ***** válasza:
64%
Maguktól mentek, nem vitte őket senki.
2020. okt. 25. 16:15
 19/77 A kérdező kommentje:
Persze. Hazudj masnak. Tagadod a nyilvánvalót. Nem melett volna erőt felmérni.
2020. okt. 25. 16:18
 20/77 anonim ***** válasza:
58%
Hiába győzködöd magadat, nem az ellenzék szervezte a tüntetést. Aki azt hiszi, azt nem kell meggyőznöd, aki meg tudja, hogy semmi köze az ellenzéknek hozzá, azt meg nem fogod meggyőzni, akkor se ha 10szer írod le. Ez nem úgy megy, mint a propagarndamédiában, hogy ha sokat ismételik ugyanazt, akkor előbb-utóbb az emberek egy része elhiszi.
2020. okt. 25. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!