Ha a baloldali ellenzék az emberek halálával kampányol, akkor miért tartottak giga tüntetést?
"Az is már kimeríti a gyülöletkeltés fogalmát amelyet 4-es itt leművel"
Nem én vagyok a 4es, de érdekel, hogy mi volt a gyűlöletkeltés abban, amit írt. Ezek közül melyik és miért?
1) maszkkal is ajánlott távolságot tartani
2) maszkot az értelmes és tájékozott fiatalok biztosan HELYESEN viselik
3) többen eleve a kór miatt nem jelentek meg a tüntetésen és ezt előre jelezték.
4) A maszk nélkül tüntető kórtagadók tüntetése nem volt gond?
Hogy jön ide gyurcsány? Nem felejtetted ki sorost? Vagy a migránsokat? Na és az arab terroristák hol vannak? A "baloldalt gyurcsány vezeti"-t is hiányoltam.
Még a végén megsajnálunk. :)
Mondjuk én már sajnállak. :)
(Csak eljutottunk egy jízű Gyurcsányozásig, a következő a Gyurcsány=ellenzék, Soros és a világot elpuszító liberális uralom lesz :) )
"A maszkot az értelmes és tájékozott fiatalok
Nyugdíjasok nem lehetnek tájékozottak?
Ja és most jöhet a személyem elleni tamadás mert megsértettem a kis lelki álomvilágotom
Nyugdíjasnak tetszik lenni?
Ne tessék a nevükben megsértődni, mert vannak okos nyugdíjasok is.
14: gondod van a szövegértelmezéssel, segítek:
"maszkot az értelmes és tájékozott fiatalok biztosan HELYESEN viselik"
Ez válasz volt a te "Maszk semmit sem ér ha sokan nem viselik rendesen" hozzászólásodra.
Ezt úgy is írhatjuk, hogy aki értelmes és tájékozott, az helyesen viseli a maszkot. A fiatalt azért írta oda a hozzászóló, mert főleg fiatalok tüntettek.
Te úgy értelmezted (vagy inkább szándékosan kiforgattad a szavait), hogy csak a fiatalok értelmesek, mindenki más hülye. Hol látod a mondatban a "csak" szót, vagy bármelyik szinonímáját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!