A baloldal egy neonáci, rasszista jelöltet támogat?
Figyelt kérdés
A Borsodi időközi választásokon a baloldali ellenzék beállt Bíró László, jobbikos polgármesterjelölt mögé aki rasszista, gyűlölködő, antiszemita kijelentéseket tett. Többek között "Judapestnek" nevezte Budapestet és még lehetne sorolni.
Az elvileg demokratikus ellenzék miért támogat egy ilyen embert?
Én nem vagyok fideszes, sőt éppen ellenkezőleg, mindig is a baloldallal szimpatizáltam de ez már tűrhetetlen, hogy így összebútoroztak a Jobbikkal.
2020. szept. 8. 19:00
2/17 Koplárovics Béci válasza:
Igyekeznek hasonlítani a fideszre.
4/17 anonim válasza:
Itt már csak a marxi Táncsics radikális balpárt segíthet!!!
5/17 anonim válasza:
Ha az egyik képviselőjelölt rasszista kijelentést tesz a másik családbarát keresztény képviselőjelölt meg várhatóan kilopja a zsebemből a pénzt erősen elgondolkodok hogy melyikre szavazzak.
6/17 A kérdező kommentje:
Még egyszer mondom, hogy én nem vagyok fideszes és ezután sem leszek az! Baloldali vagyok és utálom a Fideszt, de Bíró László egy vállalhatatlan figura, ahogyan sokan mások a Jobbikból pl Gyöngyösi Márton aki listázni akarta a zsidó képviselőket. A Jobbik még mindig ugyanaz a neonáci, újnyilas társaság mint régen. A néppártosodásuk csak kampányfogás. Ez nem így működik, hogy csak úgy megváltoznak aztán minden el van nekik felejtve.
2020. szept. 8. 19:33
8/17 anonim válasza:
Miért szégyenik a képviselők a vallásukat ? Vallásszabadság van.
9/17 anonim válasza:
Mert Borsod. Egy jobbikosnak van esélye legyőzni a Fideszt az adott választókörzetben, egy liberálisnak nem lenne.
10/17 anonim válasza:
Épp úgy mint nekem jobbikoskent meg kell tűrnöm a "baloldalt". Gyurcsány Dobrev Neidermuller trió és amit ezek tettek/mondtak jobban kiakasztó az ellenzékben hidd el. Túllépünk vagy marad az acsarkodas? Mert ha marad inkább maradjon a rezsim mint jobbik nélküli baloldali kényszerkormányzás, amit megint elsöpör a népharag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!