A baloldal egy neonáci, rasszista jelöltet támogat?
A Borsodi időközi választásokon a baloldali ellenzék beállt Bíró László, jobbikos polgármesterjelölt mögé aki rasszista, gyűlölködő, antiszemita kijelentéseket tett. Többek között "Judapestnek" nevezte Budapestet és még lehetne sorolni.
Az elvileg demokratikus ellenzék miért támogat egy ilyen embert?
Én nem vagyok fideszes, sőt éppen ellenkezőleg, mindig is a baloldallal szimpatizáltam de ez már tűrhetetlen, hogy így összebútoroztak a Jobbikkal.
Szerinted Borsodban kinek lenne esélye legyőzni a Fideszt, talán egy liberálisnak akik gondolkoznak?
Jól van ez így hogy alapjaiban változás legyen végre.
Wikipédia:2011-es adatok szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. sz. választókerületben 100 831 ember él; közülük 78 916 felnőtt, 48 234 férfi és 52 597 nő. A lakosok közül 9358 diplomás, 32 211 érettségizett és 73 397 végezte el az általános iskolát.[7]..
Nem épp az ország legtanultabb megyéje..Az egyszerű mint a bot naiv embereket meg a legkönnyebb megvezetni.Az meg hogy szavazhat is a demokracia megcsúfolása..Többség a szó ertelmét nem érti..Pont az ilyen tanulatlan panelréteg nyitott mindenfajta antiszemita hajlamra..A saját nyomorukat másra vetitik ki..Táptalaja a Jobbiknak..Az meg hogy egy baloldali szolidáris,állitólag demokrata értékrendű ember Biró Laci g.cijét nyeli csak hogy +1 képviselő legyen a parlamentben már röhejes..A 2/3 amúgy simcs veszélyben mert a nemzetiségi is a Fidesszel szavaz..Ahogy a Mi Hazánk is nemzeti kérdésekben..Annyi hogy az ország egyig legtanulatlanabb redneck-ek által lakott vidéke olyan embert jutatta a parlamentbe ami a '40-es évek Németországába volt divat..Ezért kötném érettsegihez vagy diplomához és vagyoni cenzushoz/esetleg IQ teszttel kivaltható/ a szavazást..Nehogy már az ország gazdaságát befolyasoló dolgokról egy olyan suttyó redneck szavazzón aki csoda ha írni emg olvasni tud s a 8 általánost megcsinálta..
Náci csak az lehet, aki az Nsdap tagja.
Ma már nem is élnek nácik, legfeljebb néhány 90-100 éves idős bácsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!