Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van-e esély 2022-ben a kormány...

Van-e esély 2022-ben a kormányváltásra?

Figyelt kérdés
2018-ban beletörődtem abba, hogy nem váltották le a Fideszt és nem is nagyon követtem a magyar politikát, annyit tudok, hogy a polgármesterválasztáson a fővárosban tárolt az ellenzék. Most mi a helyzet?

2020. okt. 11. 09:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

Lenne esély, ha lenne alternatíva.

Jelenleg nincs komolyan vehető ellenzék.

2020. okt. 11. 09:55
 2/19 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem van.

A koronavírus kezelése lehet fontos esemény ebben,valamint az egészségügyben

elkezdett reformok kiterjesztése ha sikeres lenne,akkor jó eséllyel a FIDESZ

kormányon tudna maradni.Ellenkező esetben kormányváltás lesz.

Sok ember most úgy van,nem tud jobbat senki,de ezt már nagyon unja,tehát sokan hajlanak "egy másra".

2020. okt. 11. 09:55
 3/19 meszike91 ***** válasza:
47%
Szerintem van. A teljes ellenzéki összefogás úgy néz ki tud működni és így már nincs jelentős előnye a fidesznek. Továbbá most még válság is lesz ami tovább gyengíti majd a fideszt. Egy jól felépített programmal akár még nyerhetne is az ellenzék. Szerintem jó ideje ez lesz az első választás aminek valódi tétje lesz.
2020. okt. 11. 10:03
 4/19 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon remélem hogy nem.
2020. okt. 11. 10:09
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nincs. Az elmúlt 10 év után naívság azt gondolni, hogy Orbán nem vetne be mindent a hatalom megtartásáért. Túl sok a veszítenivalója. Mivel csak pár százalék a különbség a két tábor között, a totálisan fideszesített államapparátussal nem lesz nehéz dolga úgy manipulálni a kimenetelt, hogy végül maradjon.

Az ellenzék egy rakás idióta egyébként, az egyetlen helyes lépésük az lett volna ha már 2014-ben nem indulnak el az új szabályokkal megtartott választáson. Olyan szabályokkal, amiket ők nem szavaztak meg. Hát bocs, de én olyan játékot nem kezdek el játszani, ahol nem értek egyet a szabályokkal, és ez nem játék hanem választás. Azóta meg (már 8 éve!!) nyomják az agonizálást az összefogósdival.

2020. okt. 11. 10:22
 6/19 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nagyon sokan elégedetlenek a Fidesszel. De jelenleg nincs alternatíva. Valamint elaprózódnak a szavazatok a többi ellenzéki párt között. Össze kéne fogniuk, de erre nem sok esélyt látok. Valamint a Fidesz olyan szabályokat hozott, hogy szinte kizárt, hogy ők veszítsenek.
2020. okt. 11. 10:30
 7/19 anonim ***** válasza:
60%
Reméljük, ez nem következik be.
2020. okt. 11. 10:39
 8/19 belapus ***** válasza:
82%
Minimális.Azt hiszem, a választás közeledtével az ellenzéki összefogás egyre ingatagabb lesz.Egyrészt az eleve meglévő nézetkülönbségek erősödnek föl, másrészt a "beépített ügynökök" kezdik el az aknamunkát.
2020. okt. 11. 10:46
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
Kizárt dolog.
2020. okt. 11. 10:55
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

100%, hogy nem lesz kormányváltás.

Soha nem volt még ilyen gyenge az ellenzékfelhozatal. A 2020-es választasokon az lenne a bravúr, ha a Jobbik legutóbbi eredményét valamelyik párt hozná - 1 milliós szavazótábor. De erre sincs esély.

Orbán Viktor nagyon erős, nem fogja senki legyőzni. Szóval elég hülye az, aki kormányváltasban gondolkodik. Meg az 1 milliós szavazótábort sem fogja elérni egy párt sem.

2020. okt. 11. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!