Van-e esély 2022-ben a kormányváltásra?
Lenne esély, ha lenne alternatíva.
Jelenleg nincs komolyan vehető ellenzék.
Szerintem van.
A koronavírus kezelése lehet fontos esemény ebben,valamint az egészségügyben
elkezdett reformok kiterjesztése ha sikeres lenne,akkor jó eséllyel a FIDESZ
kormányon tudna maradni.Ellenkező esetben kormányváltás lesz.
Sok ember most úgy van,nem tud jobbat senki,de ezt már nagyon unja,tehát sokan hajlanak "egy másra".
Szerintem nincs. Az elmúlt 10 év után naívság azt gondolni, hogy Orbán nem vetne be mindent a hatalom megtartásáért. Túl sok a veszítenivalója. Mivel csak pár százalék a különbség a két tábor között, a totálisan fideszesített államapparátussal nem lesz nehéz dolga úgy manipulálni a kimenetelt, hogy végül maradjon.
Az ellenzék egy rakás idióta egyébként, az egyetlen helyes lépésük az lett volna ha már 2014-ben nem indulnak el az új szabályokkal megtartott választáson. Olyan szabályokkal, amiket ők nem szavaztak meg. Hát bocs, de én olyan játékot nem kezdek el játszani, ahol nem értek egyet a szabályokkal, és ez nem játék hanem választás. Azóta meg (már 8 éve!!) nyomják az agonizálást az összefogósdival.
100%, hogy nem lesz kormányváltás.
Soha nem volt még ilyen gyenge az ellenzékfelhozatal. A 2020-es választasokon az lenne a bravúr, ha a Jobbik legutóbbi eredményét valamelyik párt hozná - 1 milliós szavazótábor. De erre sincs esély.
Orbán Viktor nagyon erős, nem fogja senki legyőzni. Szóval elég hülye az, aki kormányváltasban gondolkodik. Meg az 1 milliós szavazótábort sem fogja elérni egy párt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!