Mégis csak lesz Európai minimálbér és nyugdíj?
"Mert megkérdőjelezni a tényeket az roszindulatra és álnokságra vall."
De hiszen pontosan TE kérdőjelezed meg a TÉNYEKET, kedves agyoniskolázott barátom!!!
A kígyók kígyóznak!
18:13! Te sem tudod miről beszélsz ember.
Aki számtalan újság cikk leírását megpróbálja megváltoztatni az valamit nagyon félreért, vagy ha nem érti félre az mégrosszabb mert akkor sunyi álnok ember. nos szerintem az utóbbi vagy te. :)))))
"Mert megkérdőjelezni a tényeket az roszindulatra és álnokságra vall."
Én nem kérdőjeleztem meg semmit. Én egyetértettem veled: valóban lesz európai minimálbér. Hurrá! Én csak arra keresem a választ, hogy ennek egészen pontosan milyen hatása lesz a magyar minimálbérre? Nem úgy, mint ahogy téged, engem szerencsére egyelőre nem érint a minimálbér kérdése, de ki tudja, lehet hogy most majd fog, mert akkora emelés lesz, nem? Hát milyen ember az, aki a mások elől elhallgatja a tényeket? Mert te most ezt teszed velem. Hiszem nem tájékoztatsz. Csak kitérsz a kérdésem elől. Pedig szerintem nagyon egyszerű kérdés. Hát egy ennyire egyszerű kérdésre sem tud válaszolni Gyurcsány kedvenc katonája? Hát milyen hadsereg ez? Hogy lesz így birkátlanítás? Hogy lesz így fidesz elkergetés? Hogy lesz így kormányváltás? Ilyen buta emberekkel, akik egyszerű kérdéseket nem tudnak, ne adj isten nem akarnak megválaszolni a nép egyszerű gyermekének???
Sajnos azt kell mondanom hogy te egy sunyi álnok ember vagy, az ájtatos szavaid mögűl kilóg a vér fideszes retorika. Pont olyan vagy mint orbán, azt hangoztatja hogy magyarországon demokrácia van és eközben sunyiba elveszi az emberek jogait a sztrájkhoz, a főügyészi posztra a csicskáját ülteti minden közjogi és államhatalmi hejre a csicskáját tolja be, minden és mindenki felett uralkodni akar, reszket a hatalomért.
hát ilyenek vagytok ti akik az EU minimálbért sem szavaztátok meg miközben az EU parlament kétharmados többséggel megszavazta. :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!