Mégis csak lesz Európai minimálbér és nyugdíj?
#Európai minimál bér #Európai minimál nyugdíj #DK Dobrev Klára harcol az Európai minimál bérért
41/85 A kérdező kommentje:
12:45! ha nem tünt volna fel neked akkor felvilágosítalak hogy nincs még szavazásra beterjesztett változat csak az erre irányúló szándékot szavazták meg több mint kétharmaddal. Ezért aztán hiába csűröd csavarod a dolgokat én semmit nem ismertem el, ezt csak te szeretnéd hogy én elismerjem de mondom én semmit sem ismertem el a te agyatlanságodat sem. további jó gyűlölködést neked.
42/85 A kérdező kommentje:
12:47
! amit írtál az meg szóra sem érdemes, azért annyit mondok neked hogy a 0 szellemi szinteden irogatsz itt. :))))
43/85 A kérdező kommentje:
visítozzatok csak! :)))) minél többet sivalkodtok annál jobban bebizonyítjátok hogy mennyire elkeserített titeket az hogy egy liberális politikus pár év alatt többet tudott elérni az EU-ban mint a nagy magyar kormányotok egy évtized alatt a teljes fideszes aparátusával és a döbrögivel együtt.
Jó látni ahogy őrjöngtök, lesz ez még rosszabb is nektek ne aggódjatok. :))))
"ha nem tünt volna fel neked akkor felvilágosítalak hogy nincs még szavazásra beterjesztett változat csak az erre irányúló szándékot szavazták.."
Ezt magyarázzuk neked egy ideje! :)
De legalább te is elismered, hogy nincs Dobrev naaaagy bejelentése mögött semmi konkrétum.
Lassan, de kezded felfogni.
2020. okt. 23. 14:35
45/85 A kérdező kommentje:
Te csak egy pitiáner kis provokátor vagy, egy orbán csicska.
Mondogasd csak a mantrádat szánalmas vagy, sajnálom de nekem rólad ez a véleményem. :))))
Buta, arrogáns, fanatikus, elvakult és (egyéni) gondolkozásra képtelen emberke vagy! Pont olyan, mint a FIDESZ-esek közül is rengetegen. Oldaltól függetlenül műveletlenek és egyoldalúak vagytok! Azt se tudod szerintem, mit jelentenek a politikai kifejezések és úgy "politizálsz". Ez hatalmas műveletlenségre utal. Minek írtad ki a kérdést, ha nem érdekelnek a válaszok, csak megerősítést akartál?? Arra ott van egy temérdek Facebook-csoport. Egyébként nem vagyok FIDESZ-es, se ellenzéki, se semmilyen magyar közéleti pöcegödör alja párti. Most pedig engedelmével elmegyek a magyar zászlómért (amit még mindig nem égettem el, bármennyire is tragédia ez Önöknek) és meglobogtatom egyet. :-)) Lehet jönni a házam elé ordibátorral! :-))
2020. okt. 23. 15:14
Lehet jönni mocskos komcsizni, meg nácizni, lehet az ajtómnak rohanni teljes erővel, meg még az előttem lévő utca részt is el lehet foglalni, mint az egyetemet! Várom szeretettel! :-))
2020. okt. 23. 15:19
48/85 A kérdező kommentje:
15:14! Nagy hiba volt bezárni a pszihiátriai intézetet, sajnos sok ilyen elmeháborodott szaladgál még szabadon mint te. de te mindenkin túlteszel.:)))
Mondja a nagy Degenerált Koalíció-fan, hogy elmeháborodott, akinek talán még életében nem volt egy eredeti szava sem?? :-)) Mókás, hogy az a demokrácia, ahol mindenki hülye csak TI nem. :-DD Te meg mindenkin túlteszel az agymosottak kategóriájában! Lobog még a magyar zászló! Nem látom a mocskos komcsizó/nácizó, utcafoglaló, ajtónak rohangáló, "k*va jó képeket lövő" tömeget az utcán!!! Várlak titeket szeretettel! Egyébként pedig most már teljesen egyértelmű, hogy troll vagy! Ha meg nem irány, valamelyik bitang politikus rajongói oldalára, ott vannak a tieitek! Műveletlenek, egyoldalúak és nevetségesek vagytok... :-)
2020. okt. 23. 15:40
50/85 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: