Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis csak lesz Európai...

Mégis csak lesz Európai minimálbér és nyugdíj?

Figyelt kérdés

#Európai minimál bér #Európai minimál nyugdíj #DK Dobrev Klára harcol az Európai minimál bérért
2020. okt. 22. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 omba ***** válasza:
45%

Te, papa! Már vagytizen magyarázzák itt neked, hogy semmi olyan nem várható,amivel Klárika szédít, de nem csinálsz mást, mint köpködsz.

10:1, kb ennyi a DK választási szerepe is, többek közt az ilyen ostoba nyuszik miatt.

Szóval még én is megpróbálom, hogy hátha felfogod,örülök, ha igen, de hanem,hát nem.(akkor majd ideírod,hogyhülye vagyok, OK.)

"A közös minimálbér-szint kérdésével összefüggésben Nicolas Schmit foglalkoztatásért és a szociális jogokért felelős uniós biztos azt közölte, ilyen követelmény bevezetése "teljes mértékben lehetetlen lenne", és tönkretenné a gazdaságot. Mivel az egyes tagországok gazdasági teljesíténye között különbség van, nem lehetséges teljes mértékű azonosság a minimálbért illetően, azonban felzárkóztatásra és a különbségek lefaragására törekedni kell.

Leszögezte, az Európai Bizottság nem ígér azonos mértékű minimálbért minden európainak. Ez nem lenne reális, logikus és felelősségteljes. Az uniós bizottság a minimálbérek meghatározása pozitív irányának ösztönzésére törekszik "

2020. okt. 30. 00:51
 62/85 A kérdező kommentje:

Tudom hogy amit Klára asszony elért az nektek nagyon nemtetszik de a tényeket nemkellene meghamissítanotok annak érdekében hogy úgytünjön hogy nektek lett igazatok.

Továbra is az az igazság hogy ti régen is meg most is azt harsogtátok hogy nemlesz EU minimálbér, ezzel szemben lesz! :) Ezt nem bírjátok elfogadni hogy egy liberális képviselő (Dobrev Klára) többet tudott elérni az EU-ban 1 év alatt mint a hőnszeretett miniszterelnökötök a teljes stábjával 10 év alatt. A fideszetek és orbánotok mára nemkívánatos lett az EU-ban, még az Európai néppárt is felfüggesztette a tagságát.

Ezen kellene nektek elgondolkozni.

2020. okt. 30. 07:16
 63/85 Koplárovics Béci ***** válasza:
62%
Mit is ért el? És hányszorosára is emelkedik az elért eremény miatt tegnaptól a magyar minimálbér?
2020. okt. 30. 07:59
 64/85 A kérdező kommentje:
Szánalmas vagy. sajnálom nekem rólad ez jut eszembe. :))))
2020. okt. 30. 10:53
 65/85 Koplárovics Béci ***** válasza:
44%
Én csak szeretném megtudni és megérteni ennek a hatalmas tettnek a következményeit. Ez lenne a szánalmas? Én úgy gondolom, hogy egy nagyon egyszerű kérdést tettem fel. Miért nem lehet rá válaszolni?
2020. okt. 30. 11:01
 66/85 A kérdező kommentje:
Mert megkérdőjelezni a tényeket az roszindulatra és álnokságra vall.
2020. okt. 30. 11:09
 67/85 A kérdező kommentje:
Te nem megtudni szeretnéd a tényeket hanem megváltoztatni. Ezt meg sunyiságnak nevezik felénk ennyi. :))))
2020. okt. 30. 11:12
 68/85 anonim ***** válasza:
44%

65!

Mit nem értesz ezen?!

Európában a minimálbért ezentúl európai minimálbérnek fogják nevezni.

Dobrev egy év alatt ezt érte el, ezt ünnepeljük most!

2020. okt. 30. 15:10
 69/85 A kérdező kommentje:
Na! itt a másik sunyi fidesz zombi:)))))
2020. okt. 30. 15:34
 70/85 anonim ***** válasza:
61%
Attól, hogy nem vagyok DK-s zombi, abból nem következik, hogy fideszes vagyok.
2020. okt. 30. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!