Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis csak lesz Európai...

Mégis csak lesz Európai minimálbér és nyugdíj?

Figyelt kérdés

#Európai minimál bér #Európai minimál nyugdíj #DK Dobrev Klára harcol az Európai minimál bérért
2020. okt. 22. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
62%
Na jól van,menj vissza a nyugdíjas klubba és mással foglalkozz.
2020. okt. 23. 09:22
 32/85 A kérdező kommentje:
09:22! az érvelésed ennyi? téged sem az eszedért tartanak a pártközpontba. :)))))
2020. okt. 23. 09:32
 33/85 anonim ***** válasza:
72%

Bár egyszer már leírtam, de azért megismétlem, bár biztos vagyok benne, hogy ezzel te is tisztában vagy, de:

- az EP egy jelentést fogadott el, hogy jó lenne egységesebb minimumokat megfogalmazni a minimálbér, egészségügy, stb tekintetében, mindenféle konkrétum nélkül

- ez alapján most majd készítenek egy konkrétumokat is tartalmazó törvénytervezetet, amit egyáltalán nem biztos, hogy el fognak fogadni

- ez a készülő tervezet sem egységes EU-s minimálbérről szól, hanem egy tagállamonként az EU által valamilyen számítási móddal megállapított minimum minimálbérről

- ergo csak annyi változik, hogy az EU is beleszól a tagállamok által meghatározott minimálbérbe, tagállamonként megadva, hogy ennél kevesebb nem lehet

- mivel semmilyen konkrétum nincsen ezért ez simán lehet 200-300 euró is Magyarország tekintetében, ráadásul valószínűleg bruttó lesz megállapítva, amin az adók és adómentességek még sokat változtatnak

Röviden: nincs elfogadott jogszabály, a jogszabálynak még a tartalma sincs meg, ha elfogadják akkor sem lesz egységes minimálbér az EU-ban... jó lenne, ha ezt vagy cáfolnád tételesen forrásokkal, vagy végre belátnád, hogy te vagy a megvezetett idióta.

üdv, egy nem fideszes

2020. okt. 23. 09:34
 34/85 anonim ***** válasza:
62%

Te agytröszt,mit mutattál nekünk eddig?

Semmit. Ezzel az atv-s cikkel kitörlöm a seggemet.

2020. okt. 23. 09:38
 35/85 A kérdező kommentje:

Ezt írod: az EP egy jelentést fogadott el, hogy jó lenne egységesebb minimumokat megfogalmazni a minimálbér, egészségügy, stb tekintetében, mindenféle konkrétum nélkül"

Nos! Nem jólenne hanem érdemi lépéseket kíván tenni ezügyben konkrétan.

Aztán ezt is írod:- ez alapján most majd készítenek egy konkrétumokat is tartalmazó törvénytervezetet, amit egyáltalán nem biztos, hogy el fognak fogadni.

Nos ha megszavazta az EU képviselők több mint kétharmada akkor komoly akarat van ennek a végrehajtására, ezt megkérdőjelezni badarség.

Aztán ezt írod: ez a készülő tervezet sem egységes EU-s minimálbérről szól, hanem egy tagállamonként az EU által valamilyen számítási móddal megállapított minimum minimálbérről

Olyan lesz a jogszabáj amilyenre a tagállamok együtvéve megalkotják, nemkéne előre kijelenteni ezt miközben semmilyen információd nincs a dolgok állásáról.

Végül ezt írod: - ez a készülő tervezet sem egységes EU-s minimálbérről szól, hanem egy tagállamonként az EU által valamilyen számítási móddal megállapított minimum minimálbérről

- ergo csak annyi változik, hogy az EU is beleszól a tagállamok által meghatározott minimálbérbe, tagállamonként megadva, hogy ennél kevesebb nem lehet

- mivel semmilyen konkrétum nincsen ezért ez simán lehet 200-300 euró is Magyarország tekintetében, ráadásul valószínűleg bruttó lesz megállapítva, amin az adók és adómentességek még sokat változtatnak"

Sajnálom de ezek légből kapott megállapítások, te csak képzeled azt hogy így lesz semmijen konkrét információd nincsen ez ügyben, nem is lehet hiszen majd ezután fogják kidolgozni a részleteket az EU szakemberei.

Ennyi.

2020. okt. 23. 09:56
 36/85 anonim ***** válasza:
72%
Szóval elismered, hogy semmilyen EU-s minimálbérről nincs megállapodás, még azt sem tudjuk, hogy mi lesz a megállapodás TERVEZETBEN, de te már biztos vagy benne, hogy egységes német színvonalú minimálbér lesz benne és el is fogják fogadni, csak mert klárika szép lenne ha, jó lenne, ha...jelentését is megszavazták.
2020. okt. 23. 10:27
 37/85 A kérdező kommentje:
Nem ismertem én el semmi ilyet te csak szeretnéd ha ígylenne és ezért vizionálsz itt ilyeneket.:))))
2020. okt. 23. 11:06
 38/85 A kérdező kommentje:
Az kiabál akinek a háza ég! nos a ti házatok már igencsak lángokban állhat. :)))
2020. okt. 23. 11:07
 39/85 anonim ***** válasza:
66%

"Sajnálom de ezek légből kapott megállapítások, te csak képzeled azt hogy így lesz semmijen konkrét információd nincsen ez ügyben..."

Nem én írtam, de ezek a megállapítások két dologra alapulnak: Az EU működésére és Dobrev sajtótájékoztatójára. Ö mondta, hogy semmi konkrétum nincs a jelentése mögött és használt feltételes módot.

"...nem is lehet hiszen majd ezután fogják kidolgozni a részleteket az EU szakemberei."

Itt ismered el, hogy nincs semmi konkrétum.

2020. okt. 23. 12:45
 40/85 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem hagyjuk magára ezt az unatkozó komcsikát.
2020. okt. 23. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!